Miért ennyire nagy mánia az utóbbi időben a mechanikus billentyűzet?
Jobb, kényelmesebb, tovább bírja, de jóval drágább. Aki megengedheti magának, megveszi (bár ezzel élteti azt a rendszert, amiben túlárazzák az árukat mert úgyis megveszik..)
Én sima billentyűzeten tolom, és nem probléma ha 3-4 évente cserélnem kell, mert teljesen budget ratyi noname pötyögőn vagyok, és soha nem volt semmi problémám még. Nekem nagyon nem éri meg a felárat.
Sok embernek van valami heppje. Van, akinek a billentyűzet az. A gyártók meg ezt piszkosul ki is használják.
Én azt mondom, hogy nekem bőven elég az a kommersz Samsung billentyűzet, amit még 8 éve vettem 2500 forintért. Tökéletesen működik, és nekem tökéletesen megfelel, semmi hátrányát nem tapasztaltam eddig, pedig én aztán sokat nyúzom a gépet.
De tudomásul kell venni, hogy vannak, akiknek ez a heppjük. Majdnem minden embernek van valami mániája, valami olyasmi, amire érzékenyebb, nekik épp a billentyűzet az. Bár néhány embernél ez már kezd sznobizmusba átmenni, de az ő dolguk.
Persze, lehet, hogy a "professzionális" gamereknek tényleg ez jobb, vagy egyszerűen kényelmesebb, de én amire eddig használtam a gépemet, még semmiben nem láttam hátrányát, hogy csak egy hagyományos billentyűzetem van.
tegnap 23:07
Aki mániákus már előbb is cseréli a mechanikusat tehát semmi értelme pont ahogy mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!