VGA és gép összepasszol?
Figyelt kérdés
Amd Athlon II X3 2,9 GHz 64 bit, Asrock M3A 785 Gxh/128 alaplap, 6 GB DDR3 1333 RAM, 450W Codgen táp gépbe szeretnék tenni egy Sapphire HD7770 GHz Edition 1G Gddr5 videokártyát. Összeférnek ezek, hogy senki ne sérüljön?2015. ápr. 14. 13:22
1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és ha nem, lehetőleg ne csak egy "NEM"-et küldjetek, hadd tanuljon a **raszt! Köszönöm.
2015. ápr. 14. 13:24
2/6 Tengor válasza:
A tápnak használt szutykot cseréld le, valami megbízhatóbb darabra!
3/6 anonim válasza:
hát amig a táp marad addig a gépet bekapcsolni is veszélyes!!! azonnal cseréld le.a vga egyébként jólenne
4/6 anonim válasza:
A három magos athlon meg a 7770 jó együtt.
Én az X3 440 mellett használtam egy 6870-et, az is szuper párosítás volt.
A tápra vonatkozóan: a codegen nem egy minőségi gyártó, inkább tucatgyártó, ahol a mennyiség a lényeg. Az olcsó alkatrészeik jóval nagyobb meghibásodási faktort hordoznak magukban, a táp kevés védelemmel van ellátva. Pl. lehet egyik nap majd megakad a ventid, elég egy kondi, túlmelegszik emiatt a táp és úgy levágja a gépet, hogy meghal a többi alkatrészed is a feszültség ingadozástól. Erre azért kicsi az esély (adjunk neki mondjuk 1%-ot), de mégis nagyságrendekkel nagyobb, mint ha egy márkás tápot használnál, ahol ilyen nem nagyon fordulhat elő.
5/6 anonim válasza:
Ahogy előttem már leírták, a vga jó a gépbe, a tápot cseréld le egy minőségire! Ajánlom a Corsairt, csak jó tapasztalataim voltak vele!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Használtan néztem ki ezt a gépet és egy másik helyen a VGA-t, ezek szerint még egy tápot is kell kerítenem.
2015. ápr. 14. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!