Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel proci és egy ATI Radeon...

Intel proci és egy ATI Radeon HD 3450-es kártya összepasszol?

Figyelt kérdés
Összerakok egy régi gépet netezésre. Azt mondták nem ártana ha pár régebbi játék is elindulna rajta. Ezért gondoltam hogy jó lenne ez a kártya, csak nem tudom hogy egy Intel P4-es procival mennyire dolgozik együtt. Mert úgy hallottam mintha lenne ilyen hogy az ATI az AMDkhez megy vagy valami ilyesmi. De lehet rosszul emlékszem.

#Intel #ATI Radeon HD3450
2012. dec. 19. 04:12
 1/5 lambo96 ***** válasza:
71%
Ez egy hatalmas hülyeség, hogy az ATi az AMD-vel megy csak. Mindegyik megy mindegyikkel, nincs semmi változás.
2012. dec. 19. 07:03
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

> Mert úgy hallottam mintha lenne ilyen hogy az ATI az

> AMDkhez megy vagy valami ilyesmi.

Olyasmi van, hogy az AMD megvette az ATI-t. :)

Ettől függetlenül jól mondja az első válaszoló, az ATI kártyák tökéletesen működnek Intel processzorokkal is.

Egy barátom Intel Pentium 4 processzorral (3.00GHz órajelű, Prescott magos, 2szálas [HyperThreading]) használ egy ATI HD3650-et, és tökéletesen működik.

2012. dec. 19. 07:18
 3/5 anonim ***** válasza:
3450-et ne vegyél. ATI X1950 / GF 7950-et tudsz már venni 5eFt körül. Ezek anno csúcskategóriás kártyák voltak, a régi játékokat maximumon tudják futtatni 1gb ram és egy P4 2.5GHz++ procival (persze nem celeron).
2012. dec. 19. 08:39
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Minden működik mindennel. Csak amire gondoltok hogy az AMD Fuison, AMD-nek van progija ami ha AMD procid, alaplap chipseted és graf kártyád van akkor ha valamelyik bealssul vagy nem bírja, menetközben egy kis OC-t odanyom annak a komponensnek. De nekem pl hiába van mindenből AMD sosem ment rendesen, ez a chipset nem támogatja csak a drágábbak, aztán nem tudom mit nem talál.. Szóval nem elterjedt..

http://www.youtube.com/watch?v=P0ZkLeNhQRg

2012. dec. 19. 08:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm az infókat meg a tippet is :)
2012. dec. 20. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!