Mi a véleményetek erről a laptopról? Tudnám játékra használni? (Link a leírásban! )
Hahahaa első:D
Amúgy meg aknakeresőzni szeretnék:c
Erről a laptopról mi a véleményetek?
Gondolom az aknakereső is laggolna rajta..:s
(Sry de nagyon hülye vagyok a gépekhez)
Értem:s
De a lol meg a cs laggolna rajta?:s
Ez a legprimitívebb hozzáállás: "Jaj, a laptop az nem való játékra, a laptop az gagyi, vegyél asztali gépet."
Még 2 évvel ezelőtt vettem egy laptopot. Sokáig bírta a strapát...Igaz tényleg nem egy asztali gép, de aki nem akar GTA 5-özni, vagy BF4-ezni, stb, akkor szerintem tökéletes a laptop. Teljesen jól játszató volt az én nem igazán mondható gyors laptopomon a GTA San Andreas, a CS Source, a Need For Speed Most Wanted, a Spore, a CoD régebbi részei, a Far Cry régebbi részei, meg a Minecraft is úgy ahogy. Tehát összefoglalva a 2 évvel ezelőtt vett laptopon egész jól lehet játszani a régebbi játékokkal. Szóval szerintem ha nem akarsz valami nagy gépigényű játékkal játszani, akkor szerintem nyugodtan vedd meg. De nem várj csodát tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!