Milyen Gamer Laptopot adnak 300000-ért?
Figyelt kérdés
Olyan kéne ami bírja a videózást és nem laggol....2015. ápr. 12. 08:44
1/12 anonim válasza:
A Gamer laptop, az egy fikció. Szerintem.
2/12 anonim válasza:
300ezertől kezdődnek a játékra is alkalmas laptopok.
3/12 anonim válasza:
Naponta többször fogod ide-oda hurcoláaszni? Ha a válasz nem, ne vegyél játékra laptopot.
Óriási átverésnek tartom, hogy elhitetik az emberekkel: a laptopokban ugyanazok az alkatrészek vannak, mint az asztali gépekben, holott többnyire azok lebutított, csökkentett hatásfokú változatai.
300 ezerből egy teljesen decens asztali gépet lehet összedobni monitorostul-mindenestül.
4/12 anonim válasza:
pl r9 m290x kb egy r7 270x nek felel meg viszont egy laptop r9 m290x laptop vga csak kerül olyan 150 ezerbe ha nem több az r7 270x meg csak 50 körül van.
6/12 anonim válasza:
Nem vagyok szagértő; én is most nézegetem őket de úgy látom, hogy 300 felett vannak a normálisabb laptopok.
Pl. ez:
Viszont ez már akciósan 380k és még ennél is kompromisszumokat kell kötni. Szóval én is azt mondom, hogy ha nem akarod hurcibálni, építs egy asztalit. Ráadásul azt tudod még bővíteni is a későbbiekben, ha kell, míg a laptopot tudtommal nem lehet.
7/12 A kérdező kommentje:
Azért akartam laptopot mert nincs monitorom de ha valakinek van valami jó ötlete hogy 300000-ből mi jönne ki (mármint pc monitorral) azt meghalgatom
2015. ápr. 12. 15:45
8/12 anonim válasza:
300 ezerből már egy nagyon tisztességes gépet lehet összerakni.
9/12 anonim válasza:
Szerintem is. Aztán a 300-ba még belefér a monitor és egyéb tartozék is.
10/12 anonim válasza:
300 ezernél a monitor a legkisebb :D há mé nem ezze kezted te isten csapása !! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!