Melyik Laptopot vegyem meg?
Sziasztok!Semmi tapasztalatom nincs ezen a téren, egy asztali kb. 15 éves gépem van, rettenetes.. :D Főleg képek,filmek,videók nézésére,szerkesztésére szeretném használni a gépet, semmi különös vágyam nincs, csak hogy a kijelzője legyen jó és gyorsan, akadásmentesen működjön.Esetleg, hogy tudjátok, olyan szélesebb legyen a képe, nem tudom, hogy mi a mérete, tényleg hülye vagyok ezekhez.
Nekem a DELL-t ajánlották, de kinéztem kettőt, nem tudok dönteni.Esetleg hasonló árkategóriában valami?:)
Melyik legyen?Segítsééég! :D
Na most meg bátyámmeggyőzött,hogy jó lesz nekem az i3 is és hogy dellt vegyek :D köszi a segítséget,szerintem ő lesz az:
vélemények?:)
Szia!
Ha videókat szeretnél szerkeszteni is, nem csak nézni, akkor ajánlott legalább az i5 processzor. HD filmekhez sem árt, szerintem 1080p-s videók már beszaggatnak az általad említett gépeken... tudom, tudom, ilyeneket nem fogsz nézni. Én is így voltam vele, de a videókameránk ilyen minőségben rögzített - nem tudtam rendesen szerkeszteni, annyira lassú volt és leterhelte a gépet.
Én az i5 mellett teszem le a voksom, márka pedig szerintem egyaránt jó (Dell és Asus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!