Akad a GTA 4 (IV). Mitől lehet ez? -Többi lent.
A gépemen akad a GTA 4, de ne úgy értsétek, hogy szaggat, mert egyáltalán nem. A játék nem szaggat megy szépen, de amikor gyorsan megyek, fordulok, akkor a játék megakad. Olyan mintha egy CD-ről játszanék és karcos lenne a lemez. Ez szerintetek mitől lehet? Már feltelepítettem a legújabb petchet, de akkorsem. Szerintetek ez RAM, vagy Proci hiba?
Gépem:
Processzor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ /2x 3GHz
Memória: 2GB 800MHz DDR2 KingMax / 2x 1GB
Videókártya: NVIDIA GeForce GT 220 1GB GDDR2 (OC)!
Alaplap: AMD690VM-FMH
Köszönöm válaszod, de sajnos már mindent levettem.
Az a fura, hogy régen egy 256Mb-s videókártyával nem csinálta ezt. Tehát nem tudom mitévő legyek.
Most Win7 32bit van telepítve amúgy. Ezt kifelejtettem
Nálam is beakad néha:
Intel Core i5 3470s, de 3,2-3,6 között mászkál GTA 4 közben
8GB RAM
Sapphire HD7970 és még meg is van tuningolva, nem kicsit.
nálad a mindenből csak a minimum van meg a játékhoz, de a GTA 4 csúnyán lett optimalizálva, no meg nálam is múltkor 4GB RAM-ot zabált le, miközben 2GB-ot kellene csak, és nem modoltam, nem használok semmit se, és mégis, szóval elég népművészeti agyag edény lett a GTA 4.
Csak az a baj, hogy olyan idegesítő. Pl játszom a(z)
NFS MW 2012-vel (High) grafikán, és nem szaggat.
Ez a sz@r meg igen. Már bocsánat a csúnya kifejezésért.
Megtudtam oldani! Mostmár nincs fagyás :D
Hála istennek. Most így már magas grafikán sincs fagyás.
Akinek kellene segítség arról, hogy mivel oldottam meg, hát nem mással mint leszedtem egy "commandline.txt"-t, amit behelyeztem a GTA IV főkönyvtárába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!