Másnak is sípol a tápegysége?
Van egy 600 Wattos FSP Hyperem, kb 5 hónapos. Eddig fel se tűnt, azonban ma kiakartam csavarni a ventillátort a gépház oldaláról, ekkor vettem észre, hogy sípol. Halkan, de élesen. Kikapcsolt állapotban! Mármint a gép van kinyomva.. áram alatt van. Menet közben is ezt csinálja.
Alig lehet hallani, sőt, ha elfordítom a fejem, néha nem is hallom. És csak közelről.
Az oldal ahol vásároltam, azt írta hogy ha nem túl hangos, nem zavaró a sípolás akkor nincsen baja, valószinűleg egy kondenzátor sípol, ami nem okoz meghibásodást/bajt.
Konfig:
Intel i3 4330
R7 260X
8 gb ram dualban.
Szerintetek? agy másnak van tapasztalata?
Mmint az FSP Hyperek sűrűn csinálják ezt?
Egyébként ma vettem észre, és 5 hónapos. Szóval marhára halk, alapból észre se vettem.. Próbáltam más kábelt, próbáltam a PCIE kábelt átrakni másikra, de nincs változás.
Ez okozhat gondot, meghibásodást? Mert ez a hangerő egyáltalán nem vészes, és ha emiatt nem megy tönkre, akkor nyugodtan alszom. :)
Amúgy, ha a konnektorhoz is közelrakod a füled az is sípol.
Legalább is nekem. :P
Lehet, hogy ilyenek ezek, de ha legközelebb ki lesz kapcsolva a gépem (este 10 körül), és ha eszembe van, meghallgatom, hogy nekem sípol-e.
FSP Raider 650W.
Köszönöm hármas, és mindenkinek (bár százalék alapján lehet csak 1 ember írt. :)
Ha megtennéd hogy meglesed, megköszönném. Nem mintha sokat változtatna a helyzetemen, de szimplán jó lenne ha leírnád a tapasztalatodat!
Nyugodtabb lettem!
Meghallgattam most, igaz, hogy bekapcsolt állapotba, de hallható.
Ilyen "tücsök hangja van. Tudod, mint a tücsköknek. :D
Szóval, ez tök normális.
6. vagyok
Nem, én csak a 3-as voltam. Akkor 3-6. vagyok.
Várjunk csak... mindenki 75%-os.
VILÁGURALMI TERVRE KÉSZÜLNI KLÓNJAIM!
Valóban hasonlít a tücsökhöz, csak néha kicsit élesebb :D
Köszönöm a válaszokat, kellemes világuralomra törést! Azért ha egy Csongrád megyei városban épp paneleket posztotok ki, hagyjátok békén a srácot aki az FSP Hyperét füleli egész nap.
Mindenki kapott tőlem egy zöld kezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!