Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mindegy milyen márkájú videóká...

Mindegy milyen márkájú videókártyát veszek? Én Gigabyte-ot néztem ki.

Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Konkrétan?

Milyen kártya,mennyiért?

2015. ápr. 8. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

De, ha vaterán találnál egy Sapphire Nvidiát, azt ne vedd meg. :P

2015. ápr. 8. 21:44
 3/4 BM-Striker ***** válasza:

Márka nem számít önmagában, viszont az hogy konkrétan melyik modell, az valóban fontos.

pl. korai Sapphire 7870-ek Asus 260x-ek száriahibáasok voltak

2015. ápr. 9. 01:10
 4/4 anonim ***** válasza:

GTX 750 Ti példa:

Lényegében mindegy hogy melyik kiadótól veszed (legyen az Palit, Gigabyte, MSI stb.), de vannak különbségek a kártyák között:

1. Gyári overclock: A kártyák gyárilag húzva vannak, némelyik gyengén, némelyik erősen. 5-6 FPS különbség lehet egy 40k-s GTX 750 Ti, és egy 47k-s GTX 750 Ti között. (de itt nem az ár a mérvadó). Kérdés, hogy megéri e + pénzt fizetni egy kicsivel erősebb 750 Ti-re, ha felette pár ezerrel magánál a kártyánál jobbak vannak?

2. Hűtés: Némelyik kártyákon single, egyszerű, valamelyiken dual - effektívebb hűtés van. Láttam GTX 750 Ti-t már 75 fokon is üzemelni, egyventillátoros megoldással. Az én Dual Fan-es 750-esem eddig max 57 fokot ért el.

3. Garancia időtartam.

2015. ápr. 9. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!