Régi gép, új probléma (lent részletesen). Muszáj a kérdőjel?
Adott egy régi laptop
Windows XP van rajta
Olvasgatok a neten, nem is böngészek, egyszer csak elkezd iszonyúan tölteni valamit
CTRL-ALT-DEL - re a Firefox: CPU 10-15% RAM kb 250 MB (512 az összes, de van hogy 350-et is eszik és mégis szépen megy a gépezet)
DE van egy olyan, hogy "services.exe" ami RAM-ot nem eszik sokat, de a CPU-t 40-50% - on pörgeti
(Most is rákezdte, pedig most csak gépelek)
Nemrég lett újra telepítve, első dolog a vírusirtó volt, driver stb minden fent van
És ezt csak akkor csinálja, ha csatlakozva vagyok a nethez
Ha lecsatlakozom, akkor akár órákat is elvagyok offline HTML-ekkel, játékokkal, stb
Mi lehet a probléma, és mi ez a "services"
Szolgáltatások?? Külön alkalmazás erre?
Ja, és nem telepítettem minden baromságot össze vissza
Minden megnyitott böngészőlap egyre csak hízik és jókora szeletet hasít ki a memóriából. Mikor felpörög, akkor valószínűleg a gyorsítótárakat üríti ki és hozza alaphelyzetbe a memóriát.
Mivel konkrét hardveres leírást nem adtál a gépről, csak találgatni tudunk.
Ha a services.exe helye a windows\system32 mappába mutat, akkor az a szolgáltatás, ami kezeli a programok futtatását.
Ha nem oda mutat, akkor egy trójai, szintén ugyanezzel a névvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!