Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elképzelhető hogy a CPU a rossz?

Elképzelhető hogy a CPU a rossz?

Figyelt kérdés
Van egy gépem, nem mai darab sőt igen régi, de most ez van, később veszek jobbat de most még nem tudom megtenni. 2,6-os proci van benne, 2,5 Gb DDR Rammal.. Namost az imént játszottam a Silent Hill 2-vel és egy ideig ment rendesen aztán behalt. 5-10 másodpercenként lépett egy képkockát. Nagy nehezen letettem tálcára meg indítottam egy feladatkezelőt és azt láttam hogy a ramnak a 30%-a volt kihasználva a proci 100-on pörgött, egy ilyen játéktól.. Halott ez a proci?
2015. ápr. 7. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném, mert a procid elég lenne a játékhoz.

Szerintem CPU limited van a VGA helyett, de az se biztos.

Milyen videókártya van a gépbe?

2015. ápr. 7. 23:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Ati Radeon HD X3650. Bár ez érdekes, mert a Catalyst az X2600-hoz tett fel drivert, és everest-ben pedig a GPU-hoz írja hogy AR HD 3650, de az összegzésnél azt írja videókártya X2600 3D gyorsító HD 3650. És külön 3650-hez működő drivert nem találok még az ati oldalán sem.
2015. ápr. 7. 23:43
 3/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Proci nagyon ritkán szokott tönkremenni. Inkább az lehet, hogy a pasztázás megadta magát (esetleg a hűtőventillátor). Ilyenkor automatikusan megvédi magát a proci azzal, hogy csökkenti a működési frekvenciát.
2015. ápr. 7. 23:45
 4/4 A kérdező kommentje:
A hűtő pörög rendesen, azt viszont nem tudom mikor lett utoljára pasztázva, tesómtól kaptam laptopért cserébe a gépet. No meg érdekes az is hogy 512 Mb-os HD 128bit-es VGA-m van, mégsem bír megbírkózni a direct x 8-cal sem.. Sőt, nem tudom ki mennyire ismeri a Cry of Fear című játékot, ott az volt, hogy ránéztem egy lámpára és lassult illetve akadozott a játék. Pedig Half Life 1 motorral nem igazán kéne szerintem, és nagyon sok játék van ami annak ellenére hogy kis igényű, akad.
2015. ápr. 7. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!