Mit gondoltok erről a fejlesztés alatt álló gépről, jó lesz így?
Figyelt kérdés
Eddig erre jutottam:
Processzor: intel q 9400
Ram: kingmax 8gb
Alaplap: asus p5kc (775)
tápegység: Chieftec ctg 550W vagy hasonló FSP
Videókártya: sapphire r9 280x
Eddig ezt tervezem megvenni a hónapban (használtan) aztán nyár elején pedig alaplap és proci, ami fel is adja a kérdést, azok milyenek legyenek ? (mert a mostani processzor nem fogja kihajtani egyelőre ezt a kártyát amennyire tudom de pár hónapot kibír még :P )
2015. ápr. 7. 15:12
1/4 A kérdező kommentje:
Pontosítok a proci és az alaplap már megvan rég csak a ramot, tápot és a videókártyát újítom.
2015. ápr. 7. 15:15
2/4 anonim válasza:
Jó lesz, csak a proci nem fogja kihajtani a videokártyát.
3/4 anonim válasza:
Így jó lesz, de a Q9400 szerintem kevés a 280X-hez, mai álláspont szerint néhány Pentium G 2xxx-3xxx leveri a C2Q-kat, persze ahol használva van mint a 4 mag ott értelem szerűen ez már nem lesz igaz, esetleg tuningolj rá a procira, mit mondana rája, olyan 3GHz-is nyomd meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) igen gondoltam is de egyelőre ennyi fér bele, aztán később meg lesz annak a fejlesztése is. Sajnos proci húzásához nem értek(még ha nem is bonyolult) de de meg akarom tanulni :P
2015. ápr. 7. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!