Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hello. Szóval van egy PC -m, ami lassan 4 éves. ": Gainward GT 630 ; AMD A6 - 3670k ; 4 GB ram ; Gigabyte A55M-DS2 ; Codegen 400W:" Eddig rengeteget játszottam, de mostanában már csak CS:GO -zok, Minecraftozok, Robocraftozok, Wotozok stb. Minecraftot mint szervertulajként űzöm, szeretem is csinálni stb. rendesen megy a gépen, meg a többi játék is. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes 150.000 -ért fejlesztenem a gépet? Már igazából nem biztos hogy sokat játszanék, meg nem is az, hanem amilyen gépet szeretnék az nem jön ki 150k -ból, többet meg nem szeretnék rá szánni, és ha nem azt a gépet venném meg akkor el lennék keseredve játszás közben, pl: Jajj, most ezt a Shader packet használhatnám ami szebb lenne stb. Érdemes fejlesztenem, vagy gyúrjak a perifériákra? (Fejhallgató, szgép. ház, hangszórók stb.)2015. márc. 25. 17:45
1/8 anonim válasza:
Hát ezt igazából csak te döntheted el, de azért 150k-ba elég jó update belefér. Én meg a sz. házzal úgy voltam mindig is, hogy szellőzés jó legyen, tágas, oszt csókolom.
2/8 anonim válasza:
fejlesztheted, a tápot mindenképp muszáj lesz, és a videokártyát, ha jót szeretnél.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem, csak minél jobban gondolok már a fejlesztésre, annál jobban keseredek el. Mert 150k -ba belefér egy R9 280, Asrock fatality perfomance, FX - 8320, FSP táp. Ez kb 150k körül mozog. Viszont marad a ronda gépház, eddig csoda hogy nem égtek le benne a dolgok :D
2015. márc. 25. 17:53
4/8 anonim válasza:
Lényegében ezekhez a célokhoz már egy A8-7600 is elég lenne vga nélkül, 8 giga rammal (2-t dedikálsz az apu gpu-ja számára, 6 marad a rendszernek)...
5/8 anonim válasza:
Szia! Én is most akarok venni egy AMD A6 - 3670k processzort, mert a mostani csak 2 magos és a CSGo-t csak 30-50 fpsel viszi. Szeretném megkérdezni, hogy jelenleg neked mennyi fpsel viszi.
A videokártyám 2gb-os a memora 4gb DDR3.
Nem tudom hogy érdemes-e megvennem, mert plusz 10-20 fpsért fölösleges kidobni rá 20kt.
6/8 A kérdező kommentje:
Ne vegyél a6-3670k -t! Ez a gép is 3 éves már, és akkor sem volt már nagy szám. Szerintem egy FX-4300/ FX 6300 jobb lenne neked!
2015. márc. 30. 19:48
7/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy akkor alaplapot is kell vennem és úgy már drágán jön ki a dolog, mivel az nem fm1-es.
Ezért kérdezem, hogy menyi az fps-ed a játékban, mert ha több mint 100 akkor jó nekem. Megtudnád nekem majd nézni ? Lehetőleg azért, ne a menübe hanem játékon belül :D
8/8 A kérdező kommentje:
Játékon belül 1920x1080 és minimumon van 70-80-90 / 1600x900 és ekkor már bírja a med/high grafot 100 fps -el. Alatta meg ugye még több csak nem látod a körvonalakat nagyon, meg homályos.
2015. márc. 31. 08:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!