A laptopnak lehet boviteni a videlkartyajat valahogy?
Figyelt kérdés
A sims 3at feltelepitettem de borzalmas a grafikaja es tudom hogy nem lehet cserelni, de valahogy lehet boviteni?2015. ápr. 6. 20:39
2/10 anonim válasza:
Ha integrált vga van benne akkor cserélni nem lehet,ha dedikált akkor cserélhető.Viszont bizonyos esetekben egpu és vga páros megoldás lehet.Olvass utánna az egpu-nak.
3/10 anonim válasza:
Nem és igen. Hardver függő, hogy az adott típusnál van -e belső VGA -hoz PCI-E csati.
4/10 anonim válasza:
99%-ban nem. A drágább (500k+) gépek némelyikében van mxm-es vga, de ott is inkább a javíthatóság a cél, nem az erősebbre cserélés.
5/10 anonim válasza:
Mára kicsit olcsóbb, már 150K+ gépekben is akad ilyen lehetőség.
6/10 Tengor válasza:
Majdnem mindent lehet, kérdés, hogy megéri-e. Van értelme rákölteni a gépre az értékének a felét, csak egy videókártya miatt, ami aztán vagy működik vagy se...
7/10 anonim válasza:
#5: mutatnál nekem olyan gépet, ami 150k és cserélhető a vga?
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
(Tudom, ez egy Z510 -es képe, Z50 és Y50 -nél is így van megoldva, csak ott több a takarás és nem olyan egyértelmű)
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!