Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan tudhatom, hogy egy...

Honnan tudhatom, hogy egy laptopnak gyenge a minősége?

Figyelt kérdés

Sokan mondjátok,hogy ez ilyen rosszul-az meg olyan rosszul van összeszerelve.. De amikor kommenteket olvasok a termék alatt,akkor nem sok hibát írnak róla. Vagy ezt netes böngészéssel meg sem lehet állapítani? Kézbe kell fogni az adott terméket,hogy véleményt mondhassunk róla?

Két termék adott lenne, elmondanátok,hogy miért olyan rosszak?:

[link]

[link]

Én elhiszem nektek,ha szarul van összerakva (főleg a z Asus hardverileg elég jó ennyi pénzért) Csak valaki megindokolná,hogy miért? Vagy hogy mennyit bírna a "hibáival"?

2015. márc. 24. 18:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Általában azt is meg kell nézni milyen márkának mi áll a háta mögött, pl: a Lenovonak iszonyatosan rossz a márka szervíze Magyarországon.

De visszatérve a két laptopra én azt mondom hogy az Asus-ra voksolok mivel eléggé megbízható, szervíz gyors és jól dolgoznak.

Nekem X53B laptopom volt Asus, bár ott elnyaltam a vincseszterrel 3 hónap után, de azóta működik és semmi baja.

2015. márc. 24. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!