Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A PCm tápjának a ventilátora...

Bully allan kérdése:

A PCm tápjának a ventilátora forog, és idönként megáll és utána ujra pörög. (szinte mindíg ugyan anyi idő után)?

Figyelt kérdés

1x (tegnap előtt) használtam a gépet, aztán elmentem mást csinálni. kb 2 óra után jöttem vissz, és mikor el kezdtem használni, elkezdett kerregni (a táp ventilátora), én először azt gondoltam hogy a vincseszter, de másnap megnéztem és a táp ventilátora adta a hangot...

szerintetek mibaja lehet, és mit csináljak vele, vegyek 1 új tápot, vagy cseréltessem a ventit?

2015. ápr. 6. 08:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#20 örök törvény, hogy mindig van egy silány darab, de tápot használtan még ilyen gépbe se vennék, barátom egy FSP Raider-t vett, hát majdnem elvitte a gépét maradjunk ennyibe, 5500-ért nem kockáztatnám meg a gépem életét, esetleg ha a táphoz még garancia is van valamennyi, de a legbiztosabb inkább az, hogy PCX-ről vagy iPon-ről rendelsz egy FSP 350W-os tápot 10K-ért, igaz itt is meg van az esély, hogy silányat fogsz ki (már helyetted is szorul a szívem) de az zsír újba valahogy 2%-al jobban bízok mint a használtban.
2015. ápr. 6. 22:14
 22/22 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat, én szerintem ezt fogom venni: [link]

bár a xfx ts- hez 5év garancia van,de sajna az ára kicsit sok nekem, amit linkeltem, az pont jó árban (nekem)

Használtat meg nem szeretnék venni föleg hogy arra nincs garancia, és mondhat akármit az eladója ha nem jó, a mostani pc-mnek a processzora volt rossz és úgy árulta hogy hibátlan a gép... (pedíg tudott róla hogy szar a proci...[azért att el mert nem tudott már mit kezdeni vele])

2015. ápr. 7. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!