Erről a használt gépről mit gondoltok?
60E forintért jó lehet?
Az 1év garit megpróbálom belealkudni az árba.
Én nem nagyon értek hozzá, így jó hogy telepítve kapnám meg. Monitor is van hozzá 19" LCD 4:3 képarányú HannsG +10E.
Leginkább filmezni/netezni meg régebbi játékokat lehet játszanék rajta.
Ésszerűen összerakott gép, anno minőséginek számító alkatrészekkel. Filmezni és netezni tökéletes, csak az alkatrészek árát rosszul határozta meg a hirdető. Lehet, hogy a P5Q alaplap egy tuning lap, de mikor volt már az...
Az E 8400-at a legolcsóbb mai cpu is lenyomja már, a 9600Gt is túlárazott.
Szóval jó gép ez, csak túl van árazva.
Nagyon nem. Reális árakat mondok:
gépház: 4k
alaplap: 8k
processzor: 6k
memória: 12k
videokártya: 6k
hdd: 3-4k
dvd író: 1k
Jobb esetben is 45, hiába még egy év szavatosság stb., ha külön összeválogatod, 15e forinttal olcsóbban kijössz. Ez lehúzás.
A Gép nagy jóindulattal 35-öt ér.
A monitor 7-8 e.
Néztem alaplapot, p45 chipsetes nincs 10 alatt és gyorsan elkeltek, olyan 12-15ért.
Tápot 7-8-ért láttam ilyet, amik el is keltek.
Videókártyán a hűtő 4E forint, most néztem.
Mobile rack árát nem mondtad, bár az nem sokat érhet.
Ha külön szedem ezt össze, akkor több lesz a posta, nem? És azt nekem kell telepítenem.
Ha hozzáveszem amiket írtál árakhoz a tápot meg az alaplapot, kb. 55-60 jön ki.
Fontos lenne, hogy megbízható legyen, a gari sem árt.
Valaki írta, hogy 35öt sem ér, tudsz nekem linkelni 35ért ilyet? Ha igen, jó lenne, az mégisscsak olcsóbb :).
Szerintem kb jó árba van 60-ért netezős gépnek tökéletesen megfelel. Régebbi játékokat vinni fogja simán :)
#4-es: 4-et az a táp? Az újonnan 15E-be kerül akkor szerinted nem ér meg 9k-t?
Nem rossz kis gépezet.
De megérne belőle alkudni.
Annyiért max. p*csánrúgást kapsz :)
60-ba szállítva és garival ajánlottam, meglátjuk :) Az alkatrészekért kb. ennyit kérnek darabonként más eladók. Szóval nekem garival egyben jó lesz és ingyen posta, ha belemegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!