Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen márka fejhallgatóját...

Milyen márka fejhallgatóját érdemes megvenni? Mennyiért?

Figyelt kérdés

Fejhallgató alatt a fejre tehető, párnás FEJ(!)hallgatókra gondoltam, nem a fülbe (!) dugható FÜL(!)hallgatókra.

Kb. 10.000 Ft körüliek már jók? Panasonic, TDK jó fejhallgatómárkák a Sennheiser mellett?

NOKIA 5530 XpressMusic-hoz kéne. Melyeknek nagyon jó a basszusa? Ez az egyik fő szempont, meg úgy általában a hangzása.

Jöhetnek egyéb tapasztalatok, jótanácsok is.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2010. febr. 18. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy mobiltelefonhoz akarsz jó hangzású fejhallgatót venni?

Na jó, ez poén. :D.

Amúgy Behringer HPS 3000, ez jó lesz.

2010. febr. 18. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát én egyet tudok mondani: ha van lehetőséged, akkor mindenképpen menj el vagy Media Marktba, vagy Saturnba, vagy akármibe ahol ki tudsz többet is próbálni. Hatalmas különbségek vannak a fülesek között, ha egyszerre kipróbálsz 8-10-et. Látatlanban ne vegyél. Azonban amit én javaslok az az AKG és Sennheiser. AKG ból az 514-es nagyon jól szól, az 512-es messze van tőle, főleg mélytartományban.
2010. febr. 18. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Saturnban egész polcsor tele van fülesekkel, ott nézd meg.
2010. febr. 18. 21:59
 4/8 A kérdező kommentje:

OK. Épp holnap megyek Debrecenbe, ott a Fórumban van Saturn.

Na akkor most melyik? Majd megpróbálom kipróbálni őket! :D

És kedves első válaszoló: mi olyan vicces azon, hogy egy jack-dugós (!) NOKIA 5530 XpressMusic-hoz (ami mellesleg érintőképernyős és van benne b és g WiFi) fejhallgatót akarok venni? Nem csak ahhoz használnám, ha ez megnyugtat...

2010. febr. 19. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért?Nekem Sony Ericcson p990I-m van és van rajta egy hangmod ,amivel hangosabban szól a zene.És én eddig egy MP3 lejátszót nem hallottam,ami olyan hangosan szól.

Sennheiser PMX 40

2010. márc. 24. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Hű, nem semmi. Hangmod. Aztapaszta. Fülhallgatón hangosan szól? Persze biztos ez a hangleadásnak az alfája-omegája :D.
2010. márc. 24. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Soundmod van rajta.SeSmart -ról tettük fel.Alapból hangosabban szól a teló és a fülhallgató ,de nincs úgy elcseszve,mint a K750i-re volt téve!
2010. márc. 24. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Nemtudom, nekem iPod-om van. Cigányhifiről nem szoktam zenét hallgatni :D
2010. márc. 24. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!