Milyen gamer egeret vegyek?
laptophoz kéne, legtöbbször játékra, de nem csak arra, mindenképp vezetékes. (nem túl drága, csak kezdői szinten, hobbi szintű játékhoz)
jelenleg egy ilyennel játszok.
vezeték nélküli, ás amúgy is lassú, de tudok vele játszani, szóval maximum 5k-t szeretnék rá költeni.
annyiból már nem lehet jó egeret venni? mert ha azt nézzük a vezetékesek olcsóbbak, ez meg vezeték nélküli.
Felejtsd el, ennyiért nem kapsz gamer egeret. Azok különben sem a kinézetük vagy a színük miatt "gamer"-ek, hanem a minőségi szenzoruk, görgőjük és kapcsolóik miatt.
Az általad linkeltek közül a Trust a legkevésbé gagyi.
Nekem egy trust bluespot precision egér van most a kezeim között, anyag van benne rendesen, de a mikrokapcsolói csak kb fél évig húzták, a középső görgő ide-oda ugrál. Vettem egy másik trust egeret (bár az a legolcsóbb kategóriából való volt), az 2 napig(!) működött. Az auchanes 690 ft-os meg kiszolgált 2 évet. S nálam azért odahaza eléggé aktív a gamer tevékenység.
Aztán fél éve vettem egy Keep Out X4-et. Kifogástalanul működik. Akkor volt 6250, most már feljebb ment az ára, de nagyon jó minőséget tapasztaltam meg a személyében ebben az árfekvésben. Egyetlen problémám sem volt vele, semmi negatívumot sem tudok felhozni. 4 fokozatban skálázható a dpi-je, kényelmes és pontos.
Akkor a cooler master a befutó? vehetem? esetleg van valakinek negatív tapasztalata vele kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!