Ez a számítógép megfelelne számomra?
A #2-es válaszoló konfigjába nem nagyon lehetne belekötni, jobb, mint az utána következő amd-s.
Igazából ha nvidiás videókártyát szeretnél, a Gigabyte gtx960 64E-ért alternatívája a kiírt amd-nek, ami már 56E-től van.
Illetve a memóriának a Crucial Ballistix Sport 2x4gb jó alternatívája, cl9-es és 1600mhz-es, 1,35V-on üzemel, a proci úgyis csak addig kezeli, ebben a gépben meg tuti nem fogsz procit cserélni.
Háznak meg az Aerocool GT Advanced Black edition, ha jobban tetszik.
Aki meg irogatja, hogy minek kell linkelni másik gépet, hát azért, mert ugyanazért a pénzért erősebb gépet tud összerakni magának.
Sokan írnak hülyeséget, de a #2-esre hallgathatsz. Esetleg a fenti alternatív alkatrészeket figyelembe véve, ha esetleg ez a ház jobban tetszik, vagy inkább nvidiát pártolod.
Én is a #2-es válaszoló konfigját ajánlom a #21-es kieghészítésével :).
Kedves #18-as: Igen lehurrogjuk, mivel ezek az előre összerakott gépek lutrik ill. rendesen lehúzzák az embert vele.
Amit a kedves kérdező linkelt (a 175 ezres) pl. Prociból egy i5 4460 ugyanolyan erőt nyújt mint ez, alaplapból jobban jár egy Asrock B85M pro4-el, ram, hdd, dvd író okés, a ház az kuka mivel a szellőzése azu 0, az az 500w tápegység meg nem mind1, hogy codegen vagy egy FSP. És amennyit megspórol annyiból meg kijön egy 280-as vga is ami azért sokkal erősebb mint egy gtx 750. Ezért nem jók az előre összerakott gépek.
Vicces gyerek informatikus vagyok úgyhogy lehet kettőnk közül talán én értek ehhez jobban :) Te meg maradj csak meg hobby "informatikusnak"
Én megértem hogy jobb gépet ajánlotok neki,én csak azt tartom viccesnek hogy tökmindegy milyen gépet linkelnek a kérdezők ígyis úgyis beleokoskodik valaki.A kérdező csak azt kérdezte futnának e rajta ezek a játékok.Erre az az egyszerű válasz igen,nem kell mindenbe beleokoskodni állandóan.Nem azt kérdezte hogy van e ennél jobb konfig.Mindegy engem nem érdekelnek ezek egyébként csak viccesnek tartom
Szövegértelmezésből egyes voltál?Amikor írtam hogy nem érdekel azt arra értettem hogy felőlem nyugodtan okoskodhatnak a válaszolók csak viccesnek tartom az egészet.Nekem valahogy ez úgy jön le hogy inkább beleokoskodásról van szó mintsem segítségről.Általánosságban véve a gyakorisok szeretnek okoskodni holott olyan hülyék mint a segg és inkább a rosszindulatukról híresek.Azt elismerem hogy több a "szar" konfig mint a jó de a válaszolók ígyis úgyis beleokoskodnak mindenbe
Valóban?Ez nekem új hogy a magyar ember jót akar a másiknak.Valahogy a valós életben én nem így látom.De ha valóban jó szándékról van szó és nem beleokoskodásról akkor oké
Persze hogy védem a gépet hiszen nem annyira szar az.Mint írtam az előbb mindenki azt hiszi hogy atomerőmű kell a legújjabb játékokhoz de tapasztalatból írom hogy NEM.A legtöbb idióta abban a tévhitben él hogy minden évben venni kell új processzort meg videókártyát mertha nem a legújjabb alkatrészek vannak a gépedben akkor az már szar ugyanis nem képes vinni a legújjabb játékokat bla bla bla Elárulom neked hogy az én gépem már 5 éves de a játékok 95%-át (ha nem a 100%-t) képes lenne vinni legalább low-on úgyhogy ha már egy 5 éves gép ennyit tud akkor mi a fenéért kell lehurrogni a kérdésben lévő gépet?Nem a legjobb azt aláírom de közel se nevezném harmatgyengének.Azt aláírom hogy nekem lassacskán már ideje lenne fejlesztgetni de még az én gépemet se nevezném harmatgyengének,bár ez már inkább szubjektív dolog,kinek mi a gyenge...Annyiban van csak igazad hogy tényleg túlárazott a gép de attól még nem nevezném "szarnak"
Az empátia részt a kollégádnak már elmagyaráztam,azt viszont marhára nem tudom hogy miből szűrted le te jobban értesz a gépekhez mint én?Már ne haragudj de van egy kis enyhe sejtésem hogy talán én jobban értek hozzájuk mivel nem egy géppel volt már dolgom és sok informatikával kapcsolatos hibát sikerült már elhárítanom
"Ezért rakom ossze magamnak a gepeimet es nem bízom hozzad hasonlo szakbarbarra, mert ugyis csak lehuzna hogy 1 ev utan vigyem vissza a gépem es fejlesszem vagy epp javittassam mert a fos tápegység miatt szarrament benne minden"
Uhhh ez most sértés lett volna?Sajnálattal közlöm hogy ez nagyon nem jött össze ugyanis nekem is ugyanez a véleményem a többi informatikusról de valahol meg is értem őket.Ők az emberek tudatlanságából tudnak több pénzhez jutni és valljuk be ebben az országban azért van is szükség erre.Becsületes informatikusoknak nem is nagyon van hosszútávú munkája mert ugye ők nem hoznak annyi pénzt a "házhoz" mint azok az informatikusok akik lényegében becsapják az embereket így több pénzt tudnak leakasztani róluk.Azzal is tisztában vagyok hogy rengeteg hülye szerelő van akik csak az alap dolgokkal vannak tisztában.Például nemrég az internetszolgáltatómtól jöttek ki szerelők hozzánk mert szar volt a net.Próbálta volna nekem beadni a kamus szövegét a szerelő hogy nem náluk van a hiba de sajnos rossz emberrel kezdett mert én vissza tudtam vágni jó érvekkel így nem tudott leakasztani rólam pénzt.A végén nekem kellett kideríteni hogy melyik hálózati eszközükkel van a baj és nekem kellett ezt a szolgáltatómmal tudatni.Szóval nem kell nekem bemutatni a kollégáim hozzáállását ehhez a dologhoz mert tisztában vagyok vele
A boltban való összerakásról részben igazad van.Nekem is ott lett összerakva a gépem még annak idején és sosem volt vele semmi problémám.Az viszont igaz hogy nem mindig tesznek bele normális tápegységet,pedig azzal az egy alkatrésszel tényleg nem szabad spórolni
Úgyhogy ennyi,remélem tisztáztuk a félreértést.Az meg teljesen logikátlan hogy ez alapján ítélitek meg szakmámmal kapcsolatos tudásomat holott fogalmatok sincs mennyi tudással rendelkezem,miket csináltam eddig stb Ilyen dolgokból ezt nem lehet leszűrni
Akkor elnézést kérek. Csak nekem ez jött le. és nem mindenki okoskodik én pl nem igazán szoktam csak nem szeretem ha valaki lenézi azokat akik jót akarnak másnak.
Márpedig itt az történt. A linkelt géphez visszatérve, azzal az a baj hogy a videokártya már nagyon kevés tapasztalatból mondom, kicsi a monitorom szóval nem full hd és még így se bír el az újabb játékokkal low-on. De berakják egy i5 mellé. Így ebben a formájában az a gép netezni filmezni és 1-2 évnél idősebb játékkal játszani elég. A legújabb címek már megakasztják a vga miatt. Sajnos ez van.
Hát igen itt történt egy kis félreértés mert én se néztem le itt senkit,csak viccesnek találtam az egészet
Arra azért kíváncsi vagyok melyik játékot nem viszi még low-on se az említett videókártya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!