Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a számítógép megfelelne...

Ez a számítógép megfelelne számomra?

Figyelt kérdés
[link] ezt a gépet szeretném megvenni. A kérdés az,hogy elfutna rajta a FIFA 15,GTA 5 és Dying light?

2015. ápr. 2. 21:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
#8, bocsánat, #7-re értettem, csak megelőztél, mialatt én írtam :D
2015. ápr. 2. 21:30
 12/32 A kérdező kommentje:
Most akkor az INTEL-es legyen vagy az AMD-s?
2015. ápr. 2. 21:32
 13/32 anonim ***** válasza:

"igen elfutnának rajta ezek a játékok"

Igen,csak nem úgy ahogy egy 175 ezres géptől elvárhatnánk.

2015. ápr. 2. 21:32
 14/32 anonim ***** válasza:
Játékra sokkal jobb egy Intel processzor (Pl i5-4460) mint egty AMD, ill. később is tudod fejleszteni az intel gépet! Inteles legyen!
2015. ápr. 2. 21:33
 15/32 A kérdező kommentje:
Na valaki elmondaná,hogy az Inteles konfiguráció jobb e vagy az AMD-s? :DD
2015. ápr. 2. 21:34
 16/32 A kérdező kommentje:
megelőztél köszi
2015. ápr. 2. 21:34
 17/32 anonim ***** válasza:

Nem lehet egyértelműen eldönteni,mert aki távlatokkal dobálózik,az úgyis csak találgat.

Ma jobban teljesít a legtöbb játékban egy i5-4460 mint egy FX6300,de semmi garancia nincs rá,hogy ez így lesz a DX12,Win 10,Vulcan API stb stb érkezése után (nem feltétlen rögtön) is.

2015. ápr. 2. 21:38
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Miért lennék laikus?

Ha nem is max grafikán de normálisan eldöcögne rajta a GTA 5.Az meg kész vicc hogy valaki "harmatgyengének" nevezi ezt a videókártyát.De nektek minden videókártya "harmatgyenge" ha nem zsír újak

Különben is nem az volt a kérdés hogy milyen konfigot vegyen hanem hogy ezen a gépen elfutnának e ezek a játékok.Megértem ha segíteni akartok a kérdezőnek én csak azt tartom viccesnek hogy tökmindegy milyen konfigot linkel a kérdező ti mindig lehurrogjátok azt a konfigot és betesztek valamilyen mást

Jó ez nem egy gamer gép de nem is a legalljából való

2015. ápr. 2. 22:34
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

Azért az vicc hogy olyan idióták pontoznak le akik nem értenek a gépekhez

Még az én 5 éves "harmatgyenge" videókártyámon is elmenne a GTA 5 akkor a Nvidia 750-nek hogy a francba kottyanna meg ez a játék?Annyira túlzásba viszitek ezt a dolgot hogy az valami eszméletlen,miért hiszi azt mindenki hogy egy atomerőmű kell ahhoz hogy normálisan fusson rajta egy játék?

2015. ápr. 2. 23:53
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
itt nem az a lényeg hogy elfutna e rajta csak ha segíthetünk valakinek abban hogy jobbat kapjon a pénzéért akkor miért ne tegyük? lehet hogy elfutna rajta, low-on de amiket linkeltek azokon már meglenne a high full hd-ban. szóval ha nem értesz hozzá ne okoskodj.
2015. ápr. 3. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!