Ez a számítógép megfelelne számomra?
"igen elfutnának rajta ezek a játékok"
Igen,csak nem úgy ahogy egy 175 ezres géptől elvárhatnánk.
Nem lehet egyértelműen eldönteni,mert aki távlatokkal dobálózik,az úgyis csak találgat.
Ma jobban teljesít a legtöbb játékban egy i5-4460 mint egy FX6300,de semmi garancia nincs rá,hogy ez így lesz a DX12,Win 10,Vulcan API stb stb érkezése után (nem feltétlen rögtön) is.
Miért lennék laikus?
Ha nem is max grafikán de normálisan eldöcögne rajta a GTA 5.Az meg kész vicc hogy valaki "harmatgyengének" nevezi ezt a videókártyát.De nektek minden videókártya "harmatgyenge" ha nem zsír újak
Különben is nem az volt a kérdés hogy milyen konfigot vegyen hanem hogy ezen a gépen elfutnának e ezek a játékok.Megértem ha segíteni akartok a kérdezőnek én csak azt tartom viccesnek hogy tökmindegy milyen konfigot linkel a kérdező ti mindig lehurrogjátok azt a konfigot és betesztek valamilyen mást
Jó ez nem egy gamer gép de nem is a legalljából való
Azért az vicc hogy olyan idióták pontoznak le akik nem értenek a gépekhez
Még az én 5 éves "harmatgyenge" videókártyámon is elmenne a GTA 5 akkor a Nvidia 750-nek hogy a francba kottyanna meg ez a játék?Annyira túlzásba viszitek ezt a dolgot hogy az valami eszméletlen,miért hiszi azt mindenki hogy egy atomerőmű kell ahhoz hogy normálisan fusson rajta egy játék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!