Ezen a gépen milyen játékok futnának el?
Figyelt kérdés
Főként az érdekel h hanyas fifa és GTA IV menne rajta de mondhatok népszerűbb játékokat.Bocsi hogy itt kérdezem de a procikhoz nem értek.
Processzor: Intel Pentium D Dual Core 3.00 GHz
Videókártya: Intel Q965 Express Chipset, 256 MB.
Memória: 3 gigabyte DDR2 RAM.
Winchester kapacítása : 80 gigabyte.
Gépház: Hewlett Packard, csavarokat nem igényel.
#Processzor: Intel Pentium D Dual Core 3.00 GHz #Videókártya: Intel Q965 Express Chipset #256 MB. #Memória: 3 gigabyte DDR2 RAM. #Winchester kapacítása : 80 gigabyte. #Gépház: Hewlett Packard #csavarokat nem igényel.
2015. ápr. 2. 14:19
1/11 anonim válasza:
Fifához nem értek, GTA4 szerintem nem menne rajta vagy csak nagyon rosszul. Használtan nézed? Mennyiért? Elég régi gép lehet már.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen használtan de nem engedhetek sajnos meg drágábbat
2015. ápr. 2. 14:28
3/11 anonim válasza:
Ez egy kb 7, de inkább 8 éves konfig. Ha vásárolni akarod szerintem hagyd ki ,ahacs nem ingyen kapod. GTA IV biztos nem megy el rajta, rosszul optimalizálták. Szerintem Fifából se megy el rajta sok, de ezt én sem tudom.
4/11 anonim válasza:
Előző vagyok. Mennyi a kereted gépre?
5/11 A kérdező kommentje:
20-25 ezer
2015. ápr. 2. 14:34
6/11 A kérdező kommentje:
lehet természetesen használt is
2015. ápr. 2. 14:34
7/11 anonim válasza:
Fifa nem tudom melyik, GTA IV biztosan nem menne rajta (a processzor is ősrégi, de az integrált VGA tuti kevés hozzá, a legújabb GTA a San Andreas, ami futna).
Az ára sem jó, 20-25-ért Core 2-es használt gépeket lehet kapni.
8/11 anonim válasza:
Hardveraprón nézd a komplett gépeket. Igaz, hogy kicsit drágábban, de ott van 28ezerért egy korrekt gép. Nem akarom linkelni, mert lehet hogy tilos. Azzal se futna valami jól a GTA4, de sokkal jobb gép. Ne is legyen opció az a fos játék, nagyon rosszul optimalizálták.
10/11 anonim válasza:
már lejárt hirdetés, ráadásul gyenge. A proci még so-so, de ez is integrált vga-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!