Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MIk azok a pöckök az alaplapon?

MIk azok a pöckök az alaplapon?

Figyelt kérdés
Előadást kel tartanunk az iskolában a számítástechnikából. A szoftveres dolgok mennek meg minden de azt nem tudjuk hogy mik azok a fekete elemszerű pöckök, a fekete chip szerű "chipek" , van rajta egy zöld gyűrű és körbetekeve vörös drót. Mik ezek? MIre jók?
2010. febr. 18. 14:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

a kép csak illusztráció

nem arról az alaplappról van szó

de ha ezt nézzük akkor nem az a fekete hanem ami ott fellül van a rózsaszín mellett.

2010. febr. 18. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az a déli híd.
2010. febr. 19. 12:52
 13/15 A kérdező kommentje:

ááááá!

és az mire való?

2010. febr. 19. 14:22
 14/15 Hintalow ***** válasza:
Figyi, nem bántásképpen mondom, de a kérdéseid alapján nem valószinű, hogy egy egyetemi mérnöki karon kell előadást tartanod ebből, máshol pedig, hardver résznél elég lesz ha szépen leírod az alkatrészeket, alaplap, memória, nem kell részletesen belemenni ilyenekbe, hogy északi-déli híd, chipek, egyéb. Ha te nem vagy képzett, és nem érted, akkor valszeg azok sem fogják, akinek előadást kéne tartanod.
2010. febr. 19. 17:13
 15/15 A kérdező kommentje:

jah... már én is rájöttem.

de azér kiváncsi vagyok hogy mi mit tud.

2010. febr. 19. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!