Windows Tablet vagy Android Tablet?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Tablet vásárlás előtt vagyok. 2 féle tabletet néztem ki : 1. Windows 8.1 quad core 1,8 GHZ 1 gb ram 8 inch.
2. Android 4.2 quad core 1,6 GHZ 2 gb ram 7,9 inch. Igazából zene készítés és lejátszás ( Virtual DJ szerű programokra gondolok első sorban ) vagy akár játékra kellene. Hozzá értők véleményére vagyok elsősorban kíváncsi. Linket nem tudok adni csak a win tabletről mert az androidosnak nem jegyeztem meg a nevét , azt egy üzletben láttam. WinTab: [link]
A keretem 40 ezer forint. Ha valaki esetleg tudna tabletet ajánlani azt szívesen meghalgatnám! Előre is köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 1. 17:53
1/2 anonim válasza:
Attól függ, milyen windows. Ha x86, akkor van értelme, mert lehet rajta értelmes programokat is futtatni. Ha RT, akkor egy takony, és csak metró alkalmazások futnak rajta. Akkor inkább Android.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt hol látom ? Mert eddig egy tabletnél sem láttam ezeket az adatot kiírva.
2015. ápr. 1. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!