Más foglalatú processzor ha belemegy működhet vele a gép?
Van egy e-1 570g-s laptopom HM77 Express Chipset-el és 1 i-5 3337u processzorral ami elvileg bga 1023 foglalatú.
szeretnek benne processzort fejleszteni 4 magosra.
a probléma az hogy a ha foglalat szerint keresek van 4 magos bga 1023 foglalatú de azt a chipset nem támogatja viszont ha chipset alapján keresek akkor bga 1023 más foglalattal együtt meg 2 foglalatot sorol fel és ömlesztve odateszi a pocikat ami között van 1023-mas foglalattal de mind 2 magos a másik 2 vel (bga 1224 és g2)-es foglalatokkal meg viszont van.
a kérdés meg: Előfordulhat hogy a másik 2 foglalatos közül valamelyik belemegy az én foglalatom-ba és működik is vele? 1 régebbi laptopomnál működött az m foglalatosba p foglalatos-t tenni amit támogatott holott az Intel azt írta nem.
próbáltam lábkiosztásos kepéket is keresni csak amikor oda jutottam hogy az 1 ik oldalon 1 és ugyan azon porcira g2-es foglalatot irt a másik oldalon meg bga1224 foglalatot ott mar elvesztettem a fonalat.
élőrre is köszi a válaszokat és a segítséget. :)
az egpu-s dolgot en csak most hallottam nem tom mióta megy az evvel valo kísérletezés.
Csak én nem játszok annyit hogy megérje asztali gépet vennem azért van laptopom csak volna pár játék amivel jó volna nyomni. ezert érdekelne ez a lehetőség és így mar a cpu húzás.
teljes használat mellet vidi karival most olyan 80 fokig megy fel és ha van mód a húzásra és így hogy az egész hűtés a porcié szer lehetne annyit húzni hogy megérje hd-ba játszok úgy is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!