Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzorokhoz értők, kérdezh...

Processzorokhoz értők, kérdezhetek, részletek lent?

Figyelt kérdés

Egy ASUS F5N

processzora beletehető-e egy

ASUS eee (valószínűleg 900) laptopba?

Köszönöm

2015. márc. 24. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
laptopban "senki" se fog procit cserélgetni, ott majdnem minden bele van forrasztva az alaplapba, a HDD és a RAM nincs ha jól tudom.
2015. márc. 24. 12:50
 2/3 Tengor ***** válasza:
53%
Nem. Az EEE PC-ben valószínűleg foglalat sincs, csak ráforrasztották a CPU-t. Otthon leszedni se nagyon tudnád, nem hogy kicserélni.
2015. márc. 24. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:

# 1

Bődületes baromságot mondott, a laptopokban általánosan nincs integrálva egy rakás dolog, kivéve a VGA, az szinte minden esetben integrált, de a proci, wifi, buetooth, HDD, RAM és még egy rakás dolog NINCS integrálva.

Ami viszont rossz hír lehet, hogy az efféle netbook mint pl az EEE, nagyon valószínű hogy több integrált dolgot tartalmaz méretéből és helyhiányból adódóan,

ilyen lehet a CPU is, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos

Az F5N viszont tudom hogy nem integrált, ez 1.000%

2015. márc. 24. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!