Lehetséges ez? Második videokártya?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy laptopot aminek a paraméterei a következők:
Toshiba Satellite L50b
8 GB RAM
Intel inside core I7 processzor
AMD Radeon R7 m260 2GB
Az eszközkezeloben az AMD videokártya alatt ír egy Intel HD -t is.
2015. márc. 22. 21:46
1/7 meszike91 válasza:
Igen, az intel hd a prociba van integrálva. Az AMD pedik külön van. Az AMD jóval erősebb.
2/7 Tengor válasza:
Igen, már jó ideje ez a divat. CPU-ban egy kis teljesítményű (lassú, kis fogyasztású) VGA és egy dedikált nagyobb kártya (jobb teljesítmény, magasabb fogyasztás).
Amikor elég a kisebb teljesítmény, akkor az integrált megy, amikor kell az erő, akkor a dedikált.
Ha a driverek a megfelelően a helyükön vannak, akkor a váltás jól működik és zökkenőmentes.
3/7 A kérdező kommentje:
A Battlefield 4 max grafon nagyon szépen megy de vannak olyan játékok amiknek a gépigény jóval kisebb mégis akadoznak.Ennek mi lehet az oka?
2015. márc. 22. 21:59
4/7 meszike91 válasza:
Mik azok a jóval kisebb igényű játékok?
5/7 A kérdező kommentje:
Blacklight :Retribution
Titanfall (ez nem szaggat, össze van mosodva a fegyver pár vastag csíkká és rengeteg grafikai bugg jön elő)
2015. márc. 22. 22:04
6/7 A kérdező kommentje:
Közben megtudtam,hogy a videókártya driver nem volt frissítve 13 hónapja(Telepített win8.1-el vettem MediaMarktba). Ezt a frissítést a rendszer autómatikusan elvégzi vagy manuálisan lehetséges csak?
2015. márc. 22. 22:14
7/7 Tengor válasza:
Drivert kézzel telepíts mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!