Martinbh kérdése:
Nem tartjátok ezeket a nextgenkozolokat kicsit gyengenek?
Figyelt kérdés
szerintem gyengék mert ha mostis olyan fejlodesen megyunk keresztul mint elozo genben akkor sztem ez a 8gb ram stb nem lesz eleg.Ti mit gondoltok?2015. márc. 22. 13:03
1/7 anonim válasza:
a ram a legkevesebb probléma.. a baj az hogy a játékkészítők szarnak bele "erős konzol nem kell optimalizálni", a konzolok alapból tényleg elég gyengus alkatrészeket kaptak proci és vga téren a ram kicsit sem problémás szerintem DE ha belegondolsz mennyibe kerül összerakni egy gamer pc-t ezért az árért egész reálisan az alkatrészek.. és azt is vedd figyelembe hogy a ps2 és ps3 között nagyon komoly generációs ugrás volt pl több magos processzorok és azóta sem sikerült ekkora dolgot elérni
2/7 Tengor válasza:
Teljesen mindegy, hogy milyen és mennyi van a konzolban. Arra ha megveszed a játékot, akkor menni fog. Láttál már konzolra szánt játékon minimum rendszerkövetelményeket? Nem. Vajon, miért nem? Mert teljesen mindegy.
3/7 anonim válasza:
Teljesen más a programozási módjuk, így egy PC-vel aligha hasonlítható össze. Csak gondolj bele, hogy az előző generációs konzolokban mennyi RAM volt. Mennyi is? 265MB? Ehhez képest simán vitték az olyan játékokat, amikhez viszonylag erős PC kellett.
4/7 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, ahogy az utolsó is mondja a konzolokat teljesen máshogy kell figyelni. Így laikusként viszont az Xbox One tényleg gyengének tűnik. A BF Hardline most is csak 720P-n fog futni? Az elején azt mondták, hogy várni kell 1-2 évet mire a fejlesztők megtanulnak optimalizálni. Na ez letelt, most mi lesz a kifogás? Nem is fejlődött a játék grafikája és még mindig rosszul fut. Ott valamit nagyon elcsesztek a konzollal.
5/7 A kérdező kommentje:
Csak ps4 tulajként kicsit aggódom amiatt hogy ha most is ekkora grafikai fejlődést visznek végbe a játékoknal mint az előző genben akkor kevéske lesz a ps4.Csak ezért érdekelt
2015. márc. 22. 17:42
6/7 Tengor válasza:
Ha nincs a TV-d mellett egy monitor, amire egy csúcs PC van kötve, amin full grafikán megy a játék, akkor miért zavar, ha nem tudja a PS4 azt a grafikai teljesítményt, mint a PC?
7/7 anonim válasza:
milyen grafikai fejlődést várunk? most elsődleges úgyis a vr kiszolgálása lesz (bár azt sem tudom hogy oldják majd meg) komolyabb grafikát már nem hiszem hogy van értelme csinálni egy jó csapat a mai eszközökkel is gyönyörű és művészi dolgokat tud csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!