Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem tartjátok ezeket a nextgen...

Martinbh kérdése:

Nem tartjátok ezeket a nextgenkozolokat kicsit gyengenek?

Figyelt kérdés
szerintem gyengék mert ha mostis olyan fejlodesen megyunk keresztul mint elozo genben akkor sztem ez a 8gb ram stb nem lesz eleg.Ti mit gondoltok?

2015. márc. 22. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a ram a legkevesebb probléma.. a baj az hogy a játékkészítők szarnak bele "erős konzol nem kell optimalizálni", a konzolok alapból tényleg elég gyengus alkatrészeket kaptak proci és vga téren a ram kicsit sem problémás szerintem DE ha belegondolsz mennyibe kerül összerakni egy gamer pc-t ezért az árért egész reálisan az alkatrészek.. és azt is vedd figyelembe hogy a ps2 és ps3 között nagyon komoly generációs ugrás volt pl több magos processzorok és azóta sem sikerült ekkora dolgot elérni
2015. márc. 22. 13:09
 2/7 Tengor ***** válasza:
79%
Teljesen mindegy, hogy milyen és mennyi van a konzolban. Arra ha megveszed a játékot, akkor menni fog. Láttál már konzolra szánt játékon minimum rendszerkövetelményeket? Nem. Vajon, miért nem? Mert teljesen mindegy.
2015. márc. 22. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más a programozási módjuk, így egy PC-vel aligha hasonlítható össze. Csak gondolj bele, hogy az előző generációs konzolokban mennyi RAM volt. Mennyi is? 265MB? Ehhez képest simán vitték az olyan játékokat, amikhez viszonylag erős PC kellett.
2015. márc. 22. 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értek hozzá, ahogy az utolsó is mondja a konzolokat teljesen máshogy kell figyelni. Így laikusként viszont az Xbox One tényleg gyengének tűnik. A BF Hardline most is csak 720P-n fog futni? Az elején azt mondták, hogy várni kell 1-2 évet mire a fejlesztők megtanulnak optimalizálni. Na ez letelt, most mi lesz a kifogás? Nem is fejlődött a játék grafikája és még mindig rosszul fut. Ott valamit nagyon elcsesztek a konzollal.
2015. márc. 22. 13:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak ps4 tulajként kicsit aggódom amiatt hogy ha most is ekkora grafikai fejlődést visznek végbe a játékoknal mint az előző genben akkor kevéske lesz a ps4.Csak ezért érdekelt
2015. márc. 22. 17:42
 6/7 Tengor ***** válasza:
Ha nincs a TV-d mellett egy monitor, amire egy csúcs PC van kötve, amin full grafikán megy a játék, akkor miért zavar, ha nem tudja a PS4 azt a grafikai teljesítményt, mint a PC?
2015. márc. 22. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
milyen grafikai fejlődést várunk? most elsődleges úgyis a vr kiszolgálása lesz (bár azt sem tudom hogy oldják majd meg) komolyabb grafikát már nem hiszem hogy van értelme csinálni egy jó csapat a mai eszközökkel is gyönyörű és művészi dolgokat tud csinálni..
2015. márc. 22. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!