Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi az oka, hogy a mysoft-nál...

Mi az oka, hogy a mysoft-nál 20 ezer féle laptop közül lehet választani, más boltokban meg sokkal kevesebből?

Figyelt kérdés

Valami különbségnek kell lennie, ha ekkora eltérés van a választékban.

Mit ad a mysoft, amit más laptobolt nem, vagy fordítva?

2015. márc. 21. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak reklám, nem kell hinni neki, hiába van annyi, ha a többségük szemét.
2015. márc. 22. 11:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Mármint szemét olyan értelemben, amit nem érdemes megvenni? Ez high end laptopra igaz lehet, de manapság az átlag usernek egy olcsó laptop is teljesen elegendő.

Mindenesetre amikor én konkrét dolgokat kerestem (SSD-s laptop, stb.) akkor a mysoftnál sokkal több találat volt, mint máshol, ezért furcsállottam, hogy miért van nálunk annyival több cucc, és mások miért nem csinálják hasonlóan.

2015. márc. 22. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Szemét alatt az olcsó Bay Trail-es notikat értettem, azon kívül azokat, amik rossz minőségű anyagból vannak, behorpadnak egy egyszerű billentyűleütéstől.
2015. márc. 22. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért,mert tegyük fel van egy laptop,amibe mondjuk 500gb winyó van,abból a fajtából árulnak ssd-set is,így nagy a választék,bár rettenetesen túlárazottak is,nem ajánlom én sem.
2015. ápr. 4. 00:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg egyébként is,mi értelme egy 1000gb ssd-vel rendelkező laptopnak.
2015. ápr. 4. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!