Ez a két állítás tényleg igaz? (Többi lent! )
Hogy az Intel Core i3-3217U majdnem egyszinten van az AMD Athlon II X4 640-nel?
És a HD 7750 is majdnem egy teljesítményen van a GT 720-al?
Ezeket a kérdéseket azért kérdezném mert van egy asztali gépem amiben a fent lévő AMD processzor szerepel , és van egy laptopom amiben a fent lévő i3 , videókártyánál pedig a gépben a HD 7750 , a laptopban a GeForce GT 720 szerepel úgyszintén , a RAM a gépben ugyanúgy 4GB , mondjuk az asztali gépnél 1333MHz-es a laptopnál pedig 1600MHz-es , és arra szeretnék kilyukadni hogy akkor a két gép majdnem egyszinten van? Mert nekem fontos a hordozhatóság , és játszani is szeretnék a két géppel , tehát akkor az jó ha a laptopnál maradok? Vagy az asztali gép erősebb? Nem tudok rajta elmenni , véleményeket , hozzászólásokat várom , remélem érthető voltam , előre is köszöntöm a segítséget !
a procit azt nem tudom, lehet hogy erősebb, elvégre is az egy energiatakarékos i3, nem egye erőgép, bár az asztaliban lévő amd-se
a vga viszont véletlen se hasonlítható össze, a 7750 jóval erősebb mint a gt 720
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!