Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van az, hogy a számítógé...

Miért van az, hogy a számítógépem nem ismer fel se DVD/CD-t? Lekéne valami programot töltenem? Semmi hibaüzenet, felpörög a lemez, és nem látja ha sajátgépbe megyek. Kérem valaki segítsen!

Figyelt kérdés

2015. márc. 19. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit letölteni, maga a meghajtó nem működik ezek szerint.
2015. márc. 19. 22:30
 2/8 A kérdező kommentje:
2 cd/dvd meghajtóból se sikerült...
2015. márc. 19. 22:34
 3/8 anonim válasza:
be van dugva a meghajtó? Mármint összevan kötve az alaplappal? Mert egyszer én is így voltam, hogy nem felpörög de semmi aztán néztem meg, hogy elfelejtettem összekapcsolni, csak a táp kábelt dugtam be
2015. márc. 20. 08:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Hogy néz ki, amit az alaplappal kell összecsatlakoztatni? Milyen a csatlakozoja?
2015. márc. 31. 18:02
 5/8 anonim válasza:
az attól függ hogy sata vagy ide kábe. a sata kábel ( [link] kis vékony kicsi csatlakozóval az ide kábel ( [link] pedig vastag sok kissebb kábelből áll össze hosszúkás csatlakozóval.
2015. ápr. 3. 08:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. ápr. 4. 20:44
 7/8 Schwalm Gábor válasza:

csamperelési baja van

[link]

2015. ápr. 25. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az 'IsoBuster' nevű progit. Az XP nem mindig ismeri fel a lemezeket (legalábbis, nekem ez volt a tapasztalatom). Ezzel a programmal viszont mindig sikerült leolvasni a cd/dvd-ket. [link]
2015. ápr. 27. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!