Milyen cpu hűtőt érdemes venni I3 ra? Max 5ezer ft.
Figyelt kérdés
Alapjáraton kb 35 fok , prime 95 terhelésen 80-90.Olyan hütés kéne ami 20-30 fokkal lejjebb hűti.Mit érdemes venni ? Gyári max hőmérséklet 65C hivatalos honlapon.2015. márc. 19. 21:27
11/13 anonim válasza:
100% hogy teljesen jól bepattant mind a 4 tüske,és tökéletesen szorosan van fenn a hűtő?
Inteléknél elég gyermeteg ez a pattingatós műanyag felfogatás,én is egy hónapra rá vettem észre,hogy az egyik nem volt rendesen a helyén,ezért melegedett az i3.
12/13 anonim válasza:
Hütés nélkül nem kéne sztem 90re felmennie :D:D:D
Pasztát úgy tesszük fel egyébként, hogy egy gombos tű hegynit helyezük középre, és úgy tesszük rá a hűtőt. Majd a nyomás szét oszlatja ahova kell. Ez csupán a hajszál repedéseket hívatott kitölteni, nem kell 1 réteg a borda meg a hűtősapka közé... :)
13/13 anonim válasza:
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 -nél figyelj oda, hogy gyárilag pasztázva van.
https://www.youtube.com/watch?v=GKWh24l5-tQ
0:55-nél
Ez más típusoknál is előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!