Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes a Radium.hu-ról PC-t...

Érdemes a Radium.hu-ról PC-t venni?

Figyelt kérdés

Éppen egy Gamer PC-n gondolkodok, de nem tudom hogy hol vegyem.

Esetleg a PCX jobb lenne?

2015. márc. 18. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Előre összerakott gépet nem érdemes venni. Sokkal jobban jársz ha magad válogatod össze az alkatrészeket.
2015. márc. 18. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
A PCX minedképpen jobb! meg még össze is szerelik neked, amit már öszzeválogattál, és csak +3000 forint!
2015. márc. 18. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:

ez így nem teljesen igaz, sok helyen van lehúzás, de az [link] impériumnál normálisan összerakott gépeket kapsz reális áron.

Inkább azt mondanám, elterjedt nézet, hogy rosszak az előre összerakott gépek (aminek volt/van is alapja).

Megnéztem pl ezt:

[link]

pcx-en összeszerelés nélkül 10 ezerrel olcsóbban kijöttem.

Annyira nem vészes. De jobban jársz tényleg, ha inkább kiírod az oldalra, mennyi pénzed van, mire kell a gép és összeírnak neked egyet. Azt meg megveszed az adott oldalon alkatrészként, vagy megkérsz ismerőst, helyi szerelőt hogy rakja össze. Azért fontos, hogy alkatrészenként vedd, mert ha ők rakják össze és gond van, nem a hibás alkatrészt kell visszaküldeni szervízre vagy cserére, hanem a komplett gépet.

2015. márc. 18. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
összeszereled magad, vagy*
2015. márc. 18. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!