Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti hogy vagytok vele? Mi a...

Ti hogy vagytok vele? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy sok helyen olvasom hogy "valami olcsó gépházat,felesleges 20-30ezerért venni....stb" és ebből azt következtetem hogy sokan sajnálják rá a pénzt pedi szerintem a ház se utolsó dolog ami fontos(legalábbis számomra mert azt látod egész nap,azon múlik hogy mit tudsz belerakni,esetleg milyen extrákat tudsz belerekni és nem biztos hogy ugyanazt tudja egy 10ezres ház mint egy 30+os ezres) és ez miatt néha egy kicsit kiakadok ti hogy vagytok ezel?

2015. márc. 18. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Én szeretek adni a gépházra,de azzal sincsen semmi bajom,ha valaki egy olcsó házba teszi a cuccait,vagy akár ház nélkül használja.

Olcsó házba is lehet szép,igényes konfigot építeni,míg a drága házba is be lehet kókányolni a kábeleket.

Emberfüggő.

2015. márc. 18. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát én sem szoktam a legolcsóbb házat megvenni de költeni is max 12-14k-t költök rá. Ennyiből már kijön egy normális ház ami rendesen szerelhető és normálisan is szellőzik. Az meg, hogy most mit látok számomra nagyon utolsó szempont, úgy is az asztal alá lesz berakva és még talán akkor sem nézek rá mikor bekapcsolom a gépet mert lábbal nyomom be a gombot. :)
2015. márc. 18. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi 7 éve vettünk egy nagy Chieftec Dragon DA-01WD "brutál nagy" (kinek mi) házat, azóta 3 gépnek adott otthont, egy kicsit csinosítgatok rajta, most fogok rá plexit tenni, szóval ennyi, bár igaz anno 15K-ért vettük, simán jó lesz még legalább 10 évig, ha meg kell valami komolyabb rácfelvarrás, akkor ott a flex.

Tehát feleslegesnek tartom az ilyen 30 meg a fölötti gépházakat, annyival nem ér többet, maximum költs rá egy 15-20K-et és tessék, ha ügyes vagy simán elég lehet akár egy életre is.

2015. márc. 18. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én gépházamat, valamikor 2009.-ben vettem 10 ezer Ft körül Cooler Master Elite 335: [link]

Azóta is több konfig megfordult benne, ebbe el lehet helyezni 2x12 centis ventilátort, egyedül a hosszabb VGA-kat nehéz belerakni, de megoldottam idáig mindent. Most lassan érik a házcsere, akkor viszont komolyabbat fogok venni.

2015. márc. 18. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Én enyhén szólva leszarom a gépházat. Nem azt nézem, hanem a monitort...

Még 2005ben vettem, nincs rajta az oldala, azóta a belsejét 3x cseréltem.

Nem volt még olyan, hogy ne fért volna valami bele. Ha még se férne be, fogom a kézi flekszet és kivágom a helyét.

Szerintem a ház az harmadlagos kategória... Persze a határ a csillagos ég, vagy saját kézzel eszkábált.

2015. márc. 18. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése, kockából is többféle van. Van, aki szép látványra esküszik, és van, aki a kopott, leszedett oldalú, saját kezűleg fúrt-faragott-átalakított darabra. Ha az előbbi vagy, akkor megéri kiadni rá a pénzt, hisz neked örömet okoz, ha az utóbbi, akkor meg kár 500 forintnál többet adni érte, úgyis darabokban lesz pár nap után.
2015. márc. 18. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:

evek ota egy ocska Delux hazat hasznalok levett oldallal.

minden belefert eddig es az alkatreszek melegedesevel sem volt gondom.

egy olcso haz is tud annyit szinte mind egy 20+ ezres, max nem nez ki olyan jol.

2015. márc. 18. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 +1, de még ha nem is néz ki jól, akkor is csinosítgathatsz rajta saját örömödre. :)
2015. márc. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!