Milyen véleménnyel vagytok erről a monitorról? HKC 2219A?
Egy lcd monitorban alig tug valami elromlani.
Sztem vedd meg nálam eddig ezek a sosem hallott márkák jöttek be legjobban. :)
"Egy lcd monitorban alig tug valami elromlani. "
Mondjuk tápegysége annak is van. És mint tudjuk a HKC tápok nem csúcsminőséget jelentenek. A TN-panelt (magát a kijelzőt) ugyanonnan veszik mint a többiek, talán 2-3 gyár van. Innentől már csak a háttérvilágítás lehet kérdéses: mennyire tartós, illetve mennyire jól tervezett a káva, mennyire lesz bevilágítás oldalt fekete képnél...
Nos: én nem vennék ilyen gyártmányú monitort.
A tesztek,amiket hozzáértő,nem mások véleményét szajkózó emberek írtak,nagyon jók ezekről a monitorokról.Nekem 2 éve HKC tápegységem van,mert akkor sem,és most sem érdekelt senkinek a véleménye,csak a sajátom.Azért vettem,mert halk,olcsó.Azóta hozzá se nyúltam,teljesen elfedkeztem róla,hogy van,mert gyönyörűen működik,mégpedig igencsak túlhajtott programokkal.És halk,és olcsó.És ezt rajtam kívül még nagyon sokan megtapasztalhatták,és ők nem úgy írnak véleményt,hogy soha nem volt ilyen alkatrész a birtokukban.
Mindenki annak hisz,akinek akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!