Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen véleménnyel vagytok...

Milyen véleménnyel vagytok erről a monitorról? HKC 2219A?

Figyelt kérdés
[link] Gyanúsan olcsó és sokat tud!! :O érdekelne h ki mit mond róla
2010. júl. 26. 08:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha hasonló szinvonalú monitorokat gyártanak mint a tápegységeik...
2010. júl. 26. 08:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Egy lcd monitorban alig tug valami elromlani.

Sztem vedd meg nálam eddig ezek a sosem hallott márkák jöttek be legjobban. :)

2010. júl. 26. 09:20
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Kerüld el jó messzire! Az előző válaszolónak meg eléggé furcsa a gondolatmenete.
2010. júl. 26. 09:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább vegyél BENQ G2220HD monitort.Pár ezerrel drágább de a Benq jobb márka.Vagy SAMSUNG 2243SN.
2010. júl. 26. 09:59
 5/12 bp1985 ***** válasza:
Vargáné újra lecsapott:D Meg ne vedd.
2010. júl. 26. 10:29
 6/12 anonim ***** válasza:

"Egy lcd monitorban alig tug valami elromlani. "

Mondjuk tápegysége annak is van. És mint tudjuk a HKC tápok nem csúcsminőséget jelentenek. A TN-panelt (magát a kijelzőt) ugyanonnan veszik mint a többiek, talán 2-3 gyár van. Innentől már csak a háttérvilágítás lehet kérdéses: mennyire tartós, illetve mennyire jól tervezett a káva, mennyire lesz bevilágítás oldalt fekete képnél...

Nos: én nem vennék ilyen gyártmányú monitort.

2010. júl. 26. 10:55
 7/12 A kérdező kommentje:
okok köszi lemondok róla. gyanus is volt nekem. a HKC tápok tudom h szarravalók. de gondolta, hátha ezek nem. CSak az volt a jó h fullhd és a válaszideje 2 ms-os. Elég csalógatónak hangzik :DD
2010. júl. 26. 11:19
 8/12 anonim válasza:

A tesztek,amiket hozzáértő,nem mások véleményét szajkózó emberek írtak,nagyon jók ezekről a monitorokról.Nekem 2 éve HKC tápegységem van,mert akkor sem,és most sem érdekelt senkinek a véleménye,csak a sajátom.Azért vettem,mert halk,olcsó.Azóta hozzá se nyúltam,teljesen elfedkeztem róla,hogy van,mert gyönyörűen működik,mégpedig igencsak túlhajtott programokkal.És halk,és olcsó.És ezt rajtam kívül még nagyon sokan megtapasztalhatták,és ők nem úgy írnak véleményt,hogy soha nem volt ilyen alkatrész a birtokukban.

Mindenki annak hisz,akinek akar.

2011. febr. 5. 19:34
 9/12 anonim válasza:
Nagyon jó a HKC 2219A én ezt használom 1 éve napi 10 órát és tökéetesen megy szép képpel.
2011. aug. 3. 21:08
 10/12 Székely I. válasza:
Én vettem egy ilyen monitort, szép a képe, minden cupp-cupp, ár/teljesítmény arány stb. De! 2 hét múlva elromlott a bekapcsoló gombja. Nagy nehezen sikerült megoldani, hogy elinduljon, de nem sokkal azután a tápegysége ment tönkre. Szerintem nagyon gagyi az elektronikája, nem ajánlom!
2012. jún. 2. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!