Tudnátok laptopot ajánlani? / Többi lent! /
1. Vagyok, a 3# megelőzött. :D
Ár/érték elég tág fogalom, mert még azt se írtad mire kell.. :) Itt általában a gamer kategóriát kérdezgetik, ezért ajánlhatunk alienware-t amit csak egy kevés réteg engedhet meg.. azonban akinek csak laptopja lehet de nagyon gamer mániás annak tökéletes ár/érték.. mert mégis gamer de laptop is és egyes fizetéseknél meg is fizethető.. :)
A gyengébbek kedvéért már kifejtettem az ajánlás fogalmát fentebb, de most beidézem akkor újra:
"azaz olyanok ajánlása, akik használnak is olyan laptopot és tudnak róla személyes tapasztalatokat nyilatkozni" !
Eléggé világosan leírtam azt is, hogy googlén én is bírok keresni, bolti ajánlatokra én is rábírok keresni. Örülnék, ha nem offolnátok szét a topikot, nem hiszem, hogy olyan érthetetlen a kérdésem! Előre is köszönöm! Az értelmes válaszokat, SZEMÉLYES TAPASZTALATOKAT, meg pláne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!