Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot tudnátok...

Milyen laptopot tudnátok nekem ajánlani 130. 000 ftig?

Figyelt kérdés
HD Filmezés , netezés, és némi játékra? :)

2015. febr. 7. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
2015. febr. 8. 00:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Ennyiért nem kapsz játékra is alkalmas laptopot, egy Fujitsu A544 is jó volna a fent említett Probook mellett.
2015. febr. 8. 10:20
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

+1 #1,2

Én (Dokkolható) Tablet -et vennék inkább (ekkora max. kerettel)

Azokra is rengeteg játék van OS -től (/típustól) függően sok PC -s is mehet rajtuk.

2015. febr. 9. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
én vennék egy használt thinkpadet, mert az ilyen árban kapható újak 1-2 év alatt szét fognak hullani kb.
2015. febr. 9. 15:54
 5/9 akikam ***** válasza:

Nem értek egyet előttem szólóakkal elég jó gépet lehet venni ennyiért "HD filmezés netezés kis játékra" és nem kell dobálni meg alátétként használni és akkor egy új Laptop Sokáig szép és újszerű marad. Tapasztalatból mondom nagyon sok gépet láttam szereltem

Samsung, Acer-rel volt a legkevesebb gond és jók is Jómagam is már 3éve használok egy V3-571G-t. Végig néztem a mostani kínálatot 130 000 ért ez most a legjobb:

[link]

2015. febr. 10. 18:43
 6/9 akikam ***** válasza:

Amit linkeltem azon már még a Crysis 3 is menne simán...pedig annak már van grafikája...

Összegzem az adatokat:

Processzor: Intel Core i3 1.9Ghz (két magos)

Videókártya: Nvidia GeForce GT 840M 2GB

Merevlemez: 500GB HDD 5400RPM

RAM: 4GB DDR3 1600mhz

Kijelző: 15,6 HD 1366x768

USB 3.0,Wifi,DVD-író stb.

Igaz hogy nincs rajta Operációs rendszer de pont azért olcsóbb 10-15ezerrel....

2015. febr. 10. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor te nagyon mázlista lehetsz, ha Acer-eket szereltél, és továbbra is azt tartod a legjobbnak. Tényleg nagyon jó, amikor gyakorlatilag darabjaira kell szedni a gépet egy nyamvadt memória bővítés miatt. És közben azon aggódni, hogy bírják e majd a menetek. Normálisabb laptopoknál ez akár csavarozás nélkül is megoldható, de max pár csavarral mindenképp.

Sajnos ezeknek a 150k alatti laptopoknak nem kell túl nagy igénybevétel, hogy szétessenek. A Fujitsu A544-től se kell csodákat várni ilyen szempontból, de legalább könnyen bővíthető, és jó garancia van rá. A Probook 6570b meg toronymagasan minőségibb bármelyik 150k alatti notinál. De hát addig várt a kérdező, amíg elfogyott. Tény, hogy komoly játékra nem jó, de arra egyik se jó 200k alatt. De "némi játékra" szerintem az IGP is elég lesz.

2015. febr. 10. 23:35
 8/9 anonim válasza:
0%
[link] én ezt ajánlanám ez 125 és ezekbe is azok vannak mint a felettem írtaknak
2015. febr. 15. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nem asztali gép, hogy csak a belső alkatrészek számissanak, nagyon rossz az Asus X széria minősége, hamar tönkremennek és törnek.
2015. febr. 16. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!