Ez a gép hogy tudja még mindig elvinni a játékokat Ultra/Highon ilyen régi processzorral?
Gépem(volt fejlesztve de csak a videó kártya)
Intel Core 2 Extreme Quad-Core 4X3.2GHz QX9770
Ram:12GB DDR2 800MHZ
Videókártya:Gigabyte GTX960 2GB DDR5 GV-N960WF2OC-2GD
De a videókártya csere előtt is simán ment High-on.
Ahogy elnéztem a Core 2 Duo meg a Core 2 quad-ok teljesen alkalmatlanok lettek játékra...
Jó hogy Annó rohadt sokat költöttem procicra :D
Szerintetek ezzel konfiggal még egy 2 évig mennének maxon a játékok full hd-ba vagy inkább adjam el és vegyek egy I7/I5-ös gépet?
Akkor még nem váltok....
4TB merevlemez
és 128 gb ssd van mellete.
Tudom hülye vagyok hogy ilyen gépre költök pénzt de ameddig teszi a dolgát miért ne?
Köszönöm a választ.
Akkor a gép marad!!!!
Én is valahogy így vagyok ezzel.
Intel Core i7 920@4ghz 2009. október-november körüli!
12GB 1600mhz CL9 Corsair Triple-Channel memória
Asus GTX970
120 giga Samsung SSD EVO 840
1 tara Samsung Spinpoinr F1
És szerintem még mindig van tartalék a prociban. A Core 2 Quad-nak csak egy hátránya van, hogy 2 magra jut osztott cache és másik 2 magra megint osztott cache. De amúgy még ez a VGA bírja, nem kell fejlesztened, de lehet a jövőben, mondjuk 2 év, már alapjaiból kell felépíteni a gépet újra. De így is baromi jól jártál. :)
:D
Nekem már nagyon szívemhez nőtt a gép szószerint ismerem kívülről belülről :D
A tied azért egy fokkal újabb.
Az a proci sok tekintetben felveszi a versenyt a mostani i3-akkal (i-3xxx, i-4xxx) és az FX6xxx procikkal is.
2 év? Határeset, de nem is a proci, hanem a DDR2 miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!