Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb videókártya?...

Melyik a jobb videókártya? Intel GMA 4500MHD vagy NVIDIA GeForce G105M 512MB VRAM?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 21:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

15:03 vagyok!

Ezt te se gondoltad komolyan :)

A dell fényévekre van attól acertől! Vga szempontjából is, 4gb ram is előny, főleg a Windows 7-et akarsz rá, meg a winyó is nagyobb! Ha játékra vagy akármire is használod mindenképp a dell!

Az én gépembe is HD 4330, meg hát irtam is hogy milyenek a játékok rajt.

Szóval ha van pénzed akkor a dell.

Remélem segítettem.

De egyébként nemrég vettem a notebookomat Msi. 135ezerért

és 500 giga winyó 4 gb ram stb...

De 135ezerért az enyém éri meg szerintem a legjobban.

Itt a link:

[link]

2010. febr. 16. 17:12
 12/19 anonim ***** válasza:

Dellt az Acerhoz mérni olyan mintha egy Mercedessel próbálnád összehasonlítani a suzukidat.

a Dell amerika legnívósabb, és legnagyobb laptop gyártó cége!

A termékeik minőségiek, időtállóak.

Hátrányuk hogy ezzel a Dell is tisztában van, és meg is kéri rendesen az árát a szolgáltatásoknak. Többek között a 3 év garanciával a sony tud versenyezni, hiszen ha megtalálják a hibát, de nem tudják kijavítani akkor 7napon belül ÚJ gépet küldenek neked.

Az Inspiron széria a Dell belépőmodellje, ebből te már egy combosabb példányt néztél ki (kb mint egy jól felszerelt C 320Cdi merci, ennél nincstovább pl ramban ha jobbat akarsz feljebb kell nézelődnöd)

A bruttó árat nézd (ami több) mert annyit kell kicsengetned (jelen esetben 173ezer forintot)

Hogy megéri-e?

Nos az irigykedő pillantások, ahogy a 3 órás előadást megtartom töltő nélkül fenomenális.

(Isp. ltd 1545 dualcore 2ghz, 2gb ram 250hdd, ati 4330)

2010. febr. 16. 17:34
 13/19 A kérdező kommentje:

Ja hát összeségre tudtam hogy a dell sokkal faszább, csak a videókártyákról alig tudok vmit.. csak azt nem tudom hogy ki akarjak e adni ennyit laptopra..

Az msi laptopok mennyire megbízhatóak? mert az is tetszik amit linkeltél, az ára meg főképp.. :)

2010. febr. 16. 17:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Az első a jobb!
2010. febr. 16. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Csáó. Az msi-s vagyok.

1 2 hete van meg az msi amit belinkeltem,

De ismerősömnek is az van több mint 2 éve és hibátlan.

De azért majd ird meg hogy milyet vettél! :)

2010. febr. 16. 18:40
 16/19 anonim ***** válasza:
az intel egy kalap szar, nekem iy olyan van
2010. febr. 26. 19:20
 17/19 A kérdező kommentje:
végül a DELL mellett döntöttem! Köszi a válaszokat!
2010. febr. 27. 20:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Az msi-s vagyok.

Aztán milyen a Dell laptopod?

Tettél rá játékokat?

2010. febr. 28. 13:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Na most kaptam meg, hát GTA4-t próbáltam de akad.. :S majd beérem egy két lazábbal.. de egyébként nagyon jól működik :)
2010. máj. 5. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!