Melyik a jobb videókártya? Intel GMA 4500MHD vagy NVIDIA GeForce G105M 512MB VRAM?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 21:32
2/19 anonim válasza:
Egyertelemuen Nvidia kartya tobbet tud mint az Intel szerintem
3/19 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
Akkor még egy kérdésem lenne: 512 MB ATI Radeon HD 4330 vagy NVIDIA GeForce G105M 512MB ????
2010. febr. 15. 22:13
4/19 anonim válasza:
innen mar csak arrol szol hogy mire kell? Jatekra inkabb a nvidia masra inkabb az Ati (de ez csak szemelyes velemny)
8/19 anonim válasza:
Tesztek alapján a G105M-nél jobb a HD 4330!
Én most vettem laptopot amibe a 4330 van és kellemes csalódás volt! Beszéljünk MW2-ről vagy Burnout paradise...
Dirt 2 meg ilyenek szépen futnak rajt!
Milyen a laptop többi cucca? És milyen márka a laptop?
9/19 anonim válasza:
Az Ati 3d mark teljesítmény indexe 2577 pont
az Nvidiáé pedig 2199.
Emellett az ati (mint tudjuk) mindíg is olcsóbban adott "jót" a népnek.
Minden tekintetben az ati a nyerő, a mobility radeon HD széria nagyon szépen dolgozik! (és nem csak AMDvel hanem Intellel is)
10/19 A kérdező kommentje:
2010. febr. 16. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!