A 120 gigás SSD-m, amire a windows van telepítve már teljesen megtelt, mit tudok tenni, mi az ami folyamatosan "telerakhatja"?
Ez jó kérdés. mert nekem is akkora van és több mint a fele szabad. sőt még a 60GB-os is elég volt.
Amúgy az Appdata/Local/temp mappába kb minden föltelepített, letöltött programrólkészül biztonsági másolat. ezt nemtudom mi csinálja. RAMdisc van a gépeden?
A rendszervisszaállítás mentései foglalják a helyet. Ki kell kapcsolni a rendszervisszaállítást.
A lapozófájlt ennyi memóriánál tiltsd le, vagy állíts be fix 512MB-os méretet. Túlzás ennyi virtuális memória, hülye ez a Windows.
Nektek is? nekem egy 120-as SAMSUNG SSD-m van, nekem is fogy a hely, ha nagyon elegem van akkor törlöm CCleanerrel az összes egyéb fájt, és utána indítás helyreállítással visszarakom.Mondjuk nekem be szokott állni 40-50GB-nál, de még az is extrém sok!
Ha meg tényleg kell a hely akkor csak a fontos frisítéseket rakd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!