Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy Asus Rt N18U...

Vettem egy Asus Rt N18U routert, amely rendelkezik 2 db USB porttal. Ha folyamatosan be vannak dugva a háttértárak (2 HDD) és arouter folyamatosan megy, nem fognak tönkremenni a HDD-k, vagy folyamatosan zúgni fognak, ha nincsnek is használatban?

Figyelt kérdés
Ha számítaz eggyik háttértár ADATA, a másik Samsung.

2015. febr. 23. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Pont úgy megy tönkre, mint bárhol máshol. Ez a normál használat.
2015. febr. 23. 16:14
 2/6 A kérdező kommentje:
És folyton zúgni fognak, vagy a router (alvó)/kikapcsolt állapotba helyezi őket?
2015. febr. 23. 16:17
 3/6 P.O.C. ***** válasza:

Nem tartom valószínűnek, hogy használaton kívül leállítja. Bár ki tudja.

Nekem több mint 4 éve van rákötve egy 320 GB -os Samsung S1 a 1043 -as TP-Link routeremre. Sokat mondok azzal, ha ez idő alatt volt 1 nap üzemszünete. :) Szinte csak nyáron viharok idején volt kihúzva. De nem csak forog potyára, hanem folyamatosan arra tölt és arról seed -el a torrent kliens éjjel-nappal.

Ne agyalj ezen soha! Azért vetted hogy használjad, nem pedig műtárgynak a vitrinbe. Ha szerencséd van bírni fogja jó sokáig, mint nekem. Amúgy az enyém abszolút nem zajol. Csak akkor hallom ha rárakom a fülem.

2015. febr. 23. 18:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ esetleg még annyi, hogy ugye elbírja a router őket? (Mind2 1TB)
2015. febr. 23. 19:28
 5/6 P.O.C. ***** válasza:
Nem a Terabájt a lényeg, hanem az áramfelvétel. A router tápjának kell bírnia, a kapacitása irreleváns.
2015. febr. 23. 19:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Megjött a router nagyon COOL, használaton kívül leállítja a HDD-t!
2015. febr. 24. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!