Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Veszek egy Samsung 256GB 850...

Veszek egy Samsung 256GB 850 Pro SSD SATA3 (MZ-7KE256BW, ezt egy ASUS laptopba szeretném behelyezni. Hol kapok hozzá beszerelő adaptert?

Figyelt kérdés

[link]

A mostani HDD a CD-ROM helyre szeretném berakni az SDD az alapira csatlakoztatni. Ekkor két átalakító kell? A HDD-t kellene berakni egy keretbe és be a CD helyre?

Viszont ha jól tudom az SDD ugye keskenyebb, vékonyabb stb így azt meg valamivel ki kell támasztani a helyen.

Ha lehet közvetlen linket kérnék termékre. Ebay-en már kerestem de nem találtam, lehet más ügyesebb :)

ASUS K55VJ-SX laptopba lesz szerelve

2015. márc. 14. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:

HDD CD-DVD helyére:

[link]

SSD kitamasztasa: legtobb SSD-hez adnak ilyen gumit ( [link] ami kitolti ott a plusz helyet, de ha esetleg nem adnanak akkor is kb akarmilyen tapados v gumis dolgot berakhatsz oda.

2015. márc. 14. 22:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi ez ideáig nagyon hasznos! :)

De azért még várok infót vagy plusz linket! Köszönöm!

2015. márc. 15. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!