Megéri-e a plusz költséget a SAMSUNG 128GB SATA3 2,5" 840 Pro SSD ezzel az SSD-vel szemben: SAMSUNG 120GB SATA3 2,5" 840?
Ha úgy állsz anyagilag, hogy nem kell emiatt egy hónapig a küszöböt rágnod, akkor megérheti, mert írási sebességben jelentősen jobb, meg ott van az a +8giga is.
Élettartam terén sztem nincs különbség köztük, mert a kettő uaz a technológia, hanem inkább a vezérlőben térnek el, és innen a sebességtöbblet is.
Az egyik TLC nand szabványt használ, cellánként 2 bitet tárol max 3000 prog ciklus mellett; a másik MLC-t és 3 bitet tárol 1000 prog ciklus mellett.
Magyarul: a drágábbik 0,08 másodperccel gyorsabban tölt be egy pályát Battlefieldben.
Felesleges a Pro.
"Itt mindkettőre mlct írnak (a boltok is): "
Mert a boltok mindig jól írják. A gyártó honlapja megbízhatóbb szerintem. Nem néztem rá, de mivel a 840-es széria az első TLC-s így merem állítani, hogy TLC.
"Magyarul: a drágábbik 0,08 másodperccel gyorsabban tölt be egy pályát Battlefieldben. "
Meg ahogy magad írtad kb 3x élettartam is párosul a plusz sebességhez.
"meg ott van az a +8giga is. "
Nincs ott. Az Over Provisioning számára fenntartott hely feloldása miatt van ott, azt úgy is szabadon kell hagyni(ajánlott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!