Mit történik ha erősebb vidikarit veszek a kelletnél?
Én sem AMD vs Intel vitát próbálok kihozni. De én voltam az egyetlen aki hozott forrást is ellentétben veletek akik csak a semmrie alapozva mondogatjátok hogy vga limit lesz. Én linkeltem 4 teszett ahol cpu limit van te linkeltél kettőt ahol nincs, igazából ugyan onnan ahonnan én linkeltem. De tessék itt van egy 5870-el készült teszt ha már a titanon vagytok felakadva.
Kiemelem a lényeget "we looked at performance of AMD's latest APU when paired with a high-end discrete GPU. The end result is a total loss for Trinity. If you're going to use processor graphics Trinity is a clear winner, but if you plan on pairing the APU with a high end discrete GPU you're much better off with the Core i3 3220."
Mielőtt valami okos ebbe is belekötne, az A10-5800k cpuban ugyan az mint a 750k.
Az első 4 teszt amit mutattál irreleváns, csak ellenpéldának volt jó a brutális erősségű VGA miatt, ami a konfigban szerepelt, még így sem volt mindig kihajtva. Az új teszttel azonban meggyőztél, úgy tűnik, hogy bizonyos játékokban tényleg CPU limit lesz.
Ettől függetlenül szerintem megéri megvennie a kérdezőnek egy 280-at, ha olcsóbban be tudja szerezni egy ismerősétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!