Ez a számítógép vinné a BF3 -at?
Alaplap GIGABYTE GA-H81M-S1
Processzor Intel Pentium Dual-Core G3258 3.2GHz LGA1150
Memória Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MHz CMZ4GX3M1A1600C9
Videokártya GIGABYTE GF GTX750 Ti OC 2GB 128bit DDR5 PCI-E GV-N75TOC-2GI
A lényeg, hogy FPS lagg nélkül vigye (mármint nem lényeg, de jó lenne), tehát ha lövök, vagy egy tűzharcba keveredek, különböző effektek (játékbeli) bekapcsolnak, akkor is FPS lagg nélkül vinné?
A grafikai beállításról pedig annyit, hogy ha el bírná (bár szerintem nem) a legjobb grafikával, akkor azzal, de ha nem, akkor közepes, de nem nagyon szeretnék a leggyengébb grafikával játszani.
Tehát mondhatjuk, hogy közepes grafikával el vinné azokkal az FPS feltételekkel, amit leírtam?
( BF3 - Battlefield aki nem tudná... :)) )
Maradjunk annyiba,ha a g3420 plusz gtx 460 vitte high-on a bf4-et akkor 750ti is vinni fogja stabilan.
Bár a BF4 tipikusan az a játék ami minimumon is nagyon szép!
Viszont a húzható pentiumnak egy H81 lapban nincs sok értelme,inkább Gigabyte GA-B85M-D2V ,ez sem éppen tuningra készült lap,viszont 2k-val drágább és húzható benne némileg.
Igen, tényleg több mindent támogat, akkor szerintem azt is fogom meg venni, mivel lehet hogy még az I5 bele kerül, bár nem tudom hogy mennyire fog illeni hozzá a videókártya, vagy jobbat kell venni bele, mindegy, az I5 nem most lesz :)
Köszönöm szépen mindenkinek. :)
Ezért ajánlok egy 2.gen i5-öt pl: 2500k
az kihajt egy r9 280x-et is,és 25k körül kapható.
Sok helyen kapod személyi 1-2 év garanciával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!