Ez a számítógép vinné a BF3 -at?
Alaplap GIGABYTE GA-H81M-S1
Processzor Intel Pentium Dual-Core G3258 3.2GHz LGA1150
Memória Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MHz CMZ4GX3M1A1600C9
Videokártya GIGABYTE GF GTX750 Ti OC 2GB 128bit DDR5 PCI-E GV-N75TOC-2GI
A lényeg, hogy FPS lagg nélkül vigye (mármint nem lényeg, de jó lenne), tehát ha lövök, vagy egy tűzharcba keveredek, különböző effektek (játékbeli) bekapcsolnak, akkor is FPS lagg nélkül vinné?
A grafikai beállításról pedig annyit, hogy ha el bírná (bár szerintem nem) a legjobb grafikával, akkor azzal, de ha nem, akkor közepes, de nem nagyon szeretnék a leggyengébb grafikával játszani.
Tehát mondhatjuk, hogy közepes grafikával el vinné azokkal az FPS feltételekkel, amit leírtam?
( BF3 - Battlefield aki nem tudná... :)) )
Nem tudom honnan veszed kedves 2&3#. válaszoló.
Én gépet építettem anno.
G3420 -szal kezdem majd gondoltam váltok i5-re.
Nekem LOWON vitte a bf3-at g3420 igp-je
Ammint megjött a CTG550 és betudtam tenni a gtx460oc-t azonnal max ment,bf4-en pedig high.
Gondolod a 750ti erősebb mint a 460.
Igaz azóta r9 280 meg i5 3570 van ,foglalatváltással.
2Oda meg két mag kevés ha nem akarsz fps ingadozást."
Azért az I3 2120-am 8GB RAM-mal és R9 280-nal tartja a stabil 60 FPS-t ultrán. :)
Jajj, bocsánat, elfelejtettem odaírni :)
Singleplayerben is elég lenne.
Akkor tök jó, ezek szerint nem kell le vennem a leggyengébb grafikára. Ki tapasztalom, hogy majd viszi -e full grafikán, bár szerintem nem, de ez a jövő zenéje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!