Nehéz felszerelni egy CPU hűtőt?
az egesz muveleten az alaplap kiszedese a legbonyolultabb
annyi mintha legoznal.
Ha kiskorú vagy, akkor ne nagyon állj neki. Az alaplapot nem biztos, hogy ki kell szedni, attól függ, hogy van-e rajt szerelőnyílás. Újabb házakban már van. A paszta felkenéséhez is kell egy kis tudás, nem mindegy, hogy hova nyomod és mennyit. Ha ki kell venni az alaplapot, azzal is vigyázni kell, ha rosszul rakod le, megkarcolódhatnak az áramkörök stb.
Összegezve, ha soha nem volt dolgod hasonlóval, akkor azt mondom, hogy ne állj neki.
Nekem is olyan hűtőm van. Azt hinné az ember, hogy idióta állóra csinálják de nem. Szívtam vele sokat, de én voltam nyomott.
Nézd meg a leírásban, hogy jól állítsd be, nekem sikerült fordítva felrakni (nem össze, hanem szét tartottak a végek). A gyári paszta is tökéletes, nem kell hozzá másik.
Amire még figyelj, hogy a kis műanyag bakon ne tépd meg a csavarokat, törik! És tedd is rá a szivacsot mert 1200-ön pörögve berezonál rendesen. Ha teheted pull-ra tedd a fan-t (eredetileg push), lehet nem fér be alá a RAM-od (persze ahogy szeretnéd). És mérd le, hogy befér-e baromi széles.
https://www.youtube.com/watch?v=n47WBQI31eE
Ez alapján csináltam. Ez LGA 1155, de az útmutatón rajta van az AM3+ beállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!