Hogyan jobb felszerelni a CPU hűtőt?
Figyelt kérdés
Van néhány típus, ahol kötött a légáramlat iránya. Vagy a VGA-ról fújja a meleget a hűtőbe majd fent kifelé, van a hagyományos ami az elejéből hátulra. Jobbesetben minkét módon is felrakható. Melyik a jobb?
A házban felül is van venti, hátul is.
2012. aug. 18. 13:22
1/4 anonim válasza:
Ha választani lehet, hogy hogyan rakod föl akkor inkább elölről hátrafelé fújjon, de alulról felfelé is jó. (nekem úgy van mivel nem tudtam máshogy és természetesen van felül is ventilátor)
2/4 anonim válasza:
Ja és még az is befolyásol, hogy alsó vagy felső tápos a géped? (ha felső akkor hátrafelé fújjon)
3/4 A kérdező kommentje:
Alsó tápos, annak mindegy. Az nem ront a hatásfokon ha a baromi meleg VGA-ról megy bele a meleg? Brockenen töröm a fejem, de zavar hogy így működik.
2012. aug. 18. 13:38
4/4 anonim válasza:
Nekem nincs olyan forró a VGA-m, hogy nagyon befolyásolja (msi 7850), de akkor a te esetedben lehet jobb lenne ha hátrafelé fújna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!