Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HP laptop újratelepítése nem...

HP laptop újratelepítése nem sikerül, mert a formázás nem indul el. Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Egyik rokonom vett egy új laptopot és nekem adta a régi laptopját, mert szükségem van egyre az egyetemhez. Sikerült gond nélkül újratelepítenem, de egyszercsak két nap után újraindítás közben megadta magát a gép, és bootolás közben nem jutott el a Windows XP töltőképernyőig (megállt a fekete képernyőn, és csak a villogó alsóvonal volt ott (_). Próbáltam ismét újratelepíteni, de a formázás nem indult el. Megpróbáltam formázni egy Windows 98 CD-vel, de 23%-nál belassult, és onnantól 3 nap alatt jutott csak el a formázás 61%-ig, ahol végleg megállt. Újra kellett indítanom, és innentől kezdve (bármelyik CD-t használom) a formázás 0%-nál megáll, és egyetlen egy partíció van csak (C), amit törölni nem lehet, illetve újat létrehozni sem tudok. Végleg reménytelen ez a laptop? Nagyon jó lenne valahogyan megmenteni!
2015. márc. 10. 04:01
 1/2 A kérdező kommentje:
Oh, és a BIOS-ban a HDD self check 10%-nál lefagy. :/
2015. márc. 10. 04:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Elég egyértelműen úgy fest, hogy meghalt benne a vinyó. Vegyél bele másikat, használtan egész olcsók.

Ha esetleg nagyon fel akarod turbózni, és nem XP-t raksz rá, akkor fontolj meg egy SSD-t is. 20 körül már egész jókat lehet kapni, és a különbség ég és föld. Lassú, kevés RAM-mal szerelt gépnek meg főleg jót tesz, mert gyorsan fog tudni lapozni, amikor lapoz.

2015. márc. 10. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!